luni, 6 aprilie 2015

7 pasi pentru purificare si conectare la ingeri




1.Se purifică gândurile. Nu este bine sa fi plin de fericire si iubire in exterior, în timp ce te ingroapa gândurile negative in interior. Ați putea fi capabil de a păcăli oameni, dar nu veti înșela îngerii! Aura ta va fi închisa și densa în cazul în care este umpluta cu gânduri negative. Încercați să umpleti aura cu gânduri de iubire, frumusete, pace și bucurie.Dacă vă simțiți furios, frustrat, plin de teama sau îngrijorat, scrie aceste sentimente pe o bucată de hârtie și apoi arde-le. 

Focul este un demachiant incredibil de puternic! În cazul în care nu este convenabil să ardeti bucatica de hârtie, se taie sau se rupe în bucăți și se îngroapa. Cred, totuși, că focul este cea mai eficientă metodă.

2.Murdărie in aura ta. Dacă simțiți intuitiv că există negativitate în jurul vostru, încercați să utilizați salvie pentru a curăța aura ta. Aceasta se arde si se afuma camera in care locuiti.

3.Se purifică corpul tau. Corpul tau este templul sufletului vostru și nu apreciază nimic din ce nu ii face bine,inclusiv chimicalele din alimente. Papilele gustative pot implora, dar alimentele de proasta calitate vor reduce vibrațiile voastre dramatic. Nu trebuie să fie perfect, dar încercati să eliminati zahărul, aditivii, sarea, alcoolul,  cafeaua, carnea rosie si produsele lactate din dieta ta. Acesta este un proces natural care, în calitate de corpul tau incepeti sa va acordati la frecvența de vibrație mai mare a îngerilor, dorinta si pofta pentru alimente nepotrivite o vor diminua. Veți dori sa manancati mai multe alimente naturale si produse ecologice, veti cauta natural cantități mari de apă pură de izvor.

4.Evitati anumite locuri și oameni. Pe măsură ce va veti acorda cu taramurile angelice, puteți găsi că unii dintre prietenii și cunoscuții tăi, nu te vor cauta asa mult ca inainte. Daca cineva te face să te simți stors de energie, deprimat, încercați sa petreceti mai puțin timp cu astfel de persoane. Ce se întâmplă ? Preluati energiile negative și va simtiti rău. Ei, pe de altă parte, absorbind energiile voastre pozitive se simt minunat! De asemenea, puteți găsi că anumite medii (cum ar fi baruri și cluburi pline de fum,zgomotoase), nu va mai trezesc interesul. Va fi o schimbare naturala.

5.Intreabă ingerii tai. Dacă simțiți în continuare nevoie de curățare, fie în meditație sau chiar inainte de a merge la culcare, cereti "îngerii de purificare" pentru a vă purifica în timp ce dormiti sau medita. Faceți acest lucru ori de câte ori este necesar și o sa va simțiti minunat, curati și revigorati.

6.Chemati pe Arhanghelul Mihail. Dacă credeți că există o persoană care se tine energetic inca de tine, poate dintr-o relație din trecut, atunci apelati la Arhanghelul Mihail. Înainte de a merge la culcare sau în meditație, cere-i să folosească sabia sfântă să taie corzile eterice pe care te leagă.



7.Nu uitati sa multumiti. Ingerii nu sunt servitorii nostri, trebuie chemati cu multa iubire si umilinta si mai ales la sfarsit, dupa ce am primit ajutorul lor sa spunem Multumesc.

2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.