luni, 27 aprilie 2015

Secretul fericirii cu ajutorul ingerilor ei


Ingerii fericirii

Sunt perfect constient că fericirea este neconditionată si că aceasta se află permanent în fiinta mea. În inima mea pot găsi puterea de a fi mereu fericit neconditionat.

Îngerii fericirii sunt reprezentati purtând haine si voal de lumină, înconjurati de porumbei albi, simboluri pentru fericirea divină. Ființa lor răspândeste o lumină blândă, euforică care provine din starea lor permanentă de fericire neconditionată.





Misiunea pământească: Îngerii fericirii ne ajută să întelegem si să simtim că fericirea noastră nu depinde de circumstantele din jurul nostru sau de alte persoane. Fericirea vine din Inima Spirituala, neatinsa de nimic din exterior, oferindu-ne acces permanent si nelimitat la măretia ei.



Din cauza ignorantei, egoismului si mai ales din cauza propriilor greseli, fiintelor umane obisnuite le este imposibil să se bucure de starea continuă de fericire. 

Prin contactul cu îngerii fericirii ajungem la calea fericirii prin deschiderea inimii noastre. Cand cerem ajutorul lor, putem amplifica în fiinta noastră starea de fericire prin propria noastră puritate, blândete, prin deschiderea noastră pentru toate tipurile de frumusete, prin actiunile noastre pozitive, prin utilizarea înteleaptă a tuturor resurselor noastre interioare disponibile.

Cele mai multe dintre fiinte nu inteleg cuvantul "fericire". Îngerii fericirii ne ajută să scăpăm de această confuzie, care de fapt este singurul obstacol in calea fericirii noastre. Ei ne încurajează să urmam tot ceea ce este divin si sa primim protectie sub aripile lor.

Îngerii fericirii ne învată că toate lucrurile care sunt generatoare de durere sunt doar niste simple iluzii. Ele sunt o diversiune care ne pot tine departe de Dumnezeu. Îngerii fericirii ne ajută să simtim că nu există nici o diferentă între noi si Creatorul nostru, un fel de separare care ar putea fura starea noastră permanentă de fericire, chiar si pentru o clipă. Totul este Dumnezeu. În acest fel, nefericirea nu este posibila pentru noi.

Un alt aspect pe care Îngerii fericirii ne ajută să-l întelegem este că toate problemele pe care le trăim sunt doar o reflectare a ceea ce mintea noastră ne dicteaza. Intentia de a cunoaste adevărul este primul pas în a afla sursa generatoare de durere.

Astfel îngerii ne ghideaza spre locul nostru sfânt din inima noastră, pentru fericirea infinită care este esenta noastră actuala.

Îngerii fericirii ne ajută să transformam lucrurile de care ne temem în aspecte  care ne bucură, pentru a elimina sursa continua de durere din mintea noastră. Problema cu care ne confruntăm în existenta noastră, exprimă de fapt propria noastră alegere.

Nu există nici o complexitate în fericire, pentru că simplitatea este ingredientul principal. Fericirea vine din perceptia adevărurilor fundamentale. Cele mai mari adevăruri sunt simple, dar poti ajunge la ele doar atunci când te hranesti cu esenta.


Îngerii fericirii ne ajută să ne bucuram de spiritul viu din noi insine.  
Nu trebuie sa cautam fericirea in alta parte, ca personajul din Alchimistul care a cautat prin tari straine comoara, care se afla de fapt la el in casa, in tara lui. Fericirea poate fi o floare, o rugăciune sincera, lucruri simple care pot fi un pasaport pentru fericire.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.