duminică, 19 aprilie 2015

Animalutele ne iubesc dincolo de moarte



Animalele de companie sunt mult mai constiente decât ne dăm noi seama de ceea ce s-a întâmplat în viața lor si sunt nerăbdătoare să comunice cu proprietarii lor după ce au părăsit corpurile lor. Ele doresc ca proprietarii lor să știe că sunt încă împreună cu ei și îi iubesc foarte mult.
Pierderea unui animal de companie este mult mai dureroasa decât majoritatea își dau seama. De multe ori cei care nu plac animalele sau nu au un animal de companie nu pot înțelege cum putem plânge atât de mult pentru ei. Ei nu-și dau seama că animalele au fost foarte mult timp o parte din familia noastră, au fost - și încă sunt manifestări ale iubirii neconditionate!






Rețineți că sufletele lor frumoase continuă să existe după ce trupurile lor fizice au murit. Ele de multe ori chiar vin în jurul nostru pentru a ne anunța că sunt în regulă și pot fi încă cu noi. La urma urmei, cerul nu ar fi cer, dacă acestea nu au putut fi încă o parte din viața noastră!



Pentru a cauta semne de la animalele de companie iubite, 
cheama-le să vină la tine într-un vis și să te trezești după vis, astfel încât să ti-le amintesti. Amintiți-vă, animalele de companie nu mai sufera,sunt linistite si in pace acum. El sau ea sunt bine si vor sa fiti si voi la fel!



2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.