joi, 9 aprilie 2015

Terapia florilor cu ingeri partea a II-a Doreen Virtue



VIOLETA DE PARMA
Nume botanică: Saintpaulia
Proprietăți energetice: Purificatoare, curatirea caselor de energii negative
Arhangheli: Chamuel, Metatron, Mihail  si Rafael 

Chakrele: Al treilea ochi si coroana  
Descriere: Nuantele de violet ale florilor de Parma vindeca si curata energii vechi, grele.Sunt foarte bune la spatii de curătare, cum ar fi case si corpul tau din punct de vedere fizic. Puneti-le pe masă, pe noptiera, în timp ce dormi. De asemenea, puteti alunga energiile negative prin punerea una sau doua Violete într-o cameră și se zice: "Vindeca pentru totdeauna energiile negative din acest corp si camera Daruieste-mi dragoste si vindecare.Multumesc" Pentru a le menține fericite si sanatoase, Violetele trebuie sa se incalzeasca o saptamana la soare. 

Mesaj de la Violeta: "Voi curăta energiile vechi negative, te vei bucura de o energie noua, curata care te va face fericit" Aceasta putere de curatare a Violetei o face sa fie apreciata de catre oameni.

Azaleea
Nume botanică: Rhododendron 
Proprietăți energetice: Înțelepciunea, înțelegerea spirituală, problemele din trecut rezolvate și meditație profundă.
Arhanghelul: Raziel 
Chakra: Coroană  
Descriere: Aceasta floare este conectata la spiritualitate profunda și înțelepciune. Energia sa este blânda și subtila, dar profunda.
Atunci când se lucrează cu energia florii de Azalea, veți face o calatorie individuala spirituala. Aceasta vă va ajuta să aflați mai multe despre trecut si prezent, inclusiv vietile anterioare.Daca plantati in gradina o Azalea veti avea parte de multa spiritualitate in preajma ei.
Puteți alege chiar un bonsai azalea, care este foarte magic si va ajuta in meditatii. 
Mesaj de la Azalea: "Te voi ghida pe drumul spiritualitatii. Cu mine alaturi, puteți fi eliberat de orice blocaje date de Dumnezeu, iti vei putea dezvolta abilitatile spirituale. Te vei deschide spre intelepciune si vei afla ce ai trait in alte vieti.Ai fost conectat la natura in alte vieti, ceea ce simti si acum"

Campenula

Nume botanică: Hyacinthoidesnon


Proprietăți energetice: Probleme rezolvate, bucurie, vindecare 
Arhanghelul: Ariel  
Chakrele: Sacral și plexul solar 
Descriere: Campenulele pot ajuta la vindecarea de orice fel si  preocupările legate de mediu, sunt foarte conectate la pamant, au o legatura stransa cu zanele. Ca si zanele, campenulele au 2 parti, una vesela si cealalta serioasa.




Emoțiile și gândurile tale vor fi unele de bucurie cu aceasta floare. Mesaj de la campenula: "Distractie! Bucurie si lumina pentru spirit. Sunt foarte mult legata de zanele naturii.Ofer o imagine superba a paradisului pentru tine "




Doreen Virtue detine licentă, master, doctorat în psihologie de consiliere,este clarvazator care lucrează cu tărâmul angelic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.