marți, 31 martie 2015

Energie de vindecare puternica Buddha


Imputernicirea de vindecare Buddha este o puternica binecuvântare pentru vindecare, alungarea bolii și pentru trezirea innascuta a înțelepciunii care se află în interiorul fiecare individ. 
Acordajul de  transmitere de la o persoană la alta sunt tradiționale pentru energia Buddha. Persoana care face acordajul are imputernicire de la sursa.

 Acest lucru nu este Buddha Reiki.
S-a realizat aceasta intiere pentru binele dumneavoastra. Nu aveți nevoie să apelati la religia Buddha pentru a primi aceasta initiere. Ioan Prem a fost împuternicit in 1993 să transmită celorlalți aceasta initiere direct de la Medicina Buddha, sursă spirituală câțiva ani mai târziu. Daca nu sunteti de acord cu acest sistem, nu il veti primi.

Energiile Medicina Buddha sunt adesea folosite pentru maini si vindecare la distanță . De asemenea,  lucrează pentru a crește compasiunea si linistea și se spune pentru a accelera progresul spre fericire și înțelepciune spirituală . După ce ati primit împuternicirea aveți dreptul să executați Shakti ca o energie de vindecare. Puteti folosi mâinile pe persoană și de la distanță, pentru sine și alții . Medicina Buddha va ajuta, de asemenea multe dintre meditațiile dumneavoastra.



 Activarea acestei binecuvantari. 

Transmisia reala este de la Sursa Buddha . Transmisia este reîmprospătată  zi de zi . Pentru a primi aceasta initiere se practica o stare de liniște și cel care cere aceasta, intenționează să-o primească.
Dacă esti de acord ca este pentru binele tau, vei simti cum primesti aceasta intiere pe loc.

Pentru a rula Shakti , cereti mental / ca intenționati să -l rulați și lăsați-l să curgă . Puteti sa utilizați mental " Shakti Medicină Buddha ", de exemplu .

Initierea binecuvantarii "Shakti Medicină Buddha "este GRATUITA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.