miercuri, 9 august 2017

Analiza vietilor mele anterioare


1.Pour que tu m'aimes encore...

De cand eram copila, ma simteam atrasa de Franta, invatam cu drag franceza la scoala si citeam toate cartile lui Alexandre Dumas.
Mai tarziu, stiam ca nu era intamplator ceea ce traiam, pentru ca am reusit sa aflu ca una din vietile mele anterioare a fost in Franta. 
Am vazut totul clar ca si cum ar fi fost realitate. Eram o femeie frumoasa, casatorita cu un fotograf pentru ca, eram un model care poza pentru carti postale. Ma numeam Antoanette deoarece, in timp ce pozam, sotul meu ma chema pe nume....Pe cat eram de frumoasa si iubita, pe atat eram de trista, pentru ca nu aveam copii. Frumusetea cere un pret si pentru femeile care nu stiu, le recomand sa citeasca cartea Singuratea unei femei frumoase.
Pe urma am inteles, dintr-o analiza atenta a vietii mele anterioare, de ce in prezentul pe care il traiesc acum, platesc pretul frumusetii mele inca. Mereu am fost invidiata pentru asta, desi eu ma consider mai mult o femeie inteligenta, decat una frumoasa, insa oamenii ma percep altfel...



2.Din India, cu dragoste

Cine ma cunoaste stie ca am o slabiciune pentru India si tot analiza vietii mele anterioare, m-a ajutat sa inteleg motivul. Ma vedeam in fata unui rug funerar, care ardea cu flacari mari impreuna cu inima mea, care era scrum din cauza pierderii sotului meu, care era acolo si imi luam adio pentru totdeauna. 



Adevarul este ca aflarea vietilor anterioare, te poate ajuta sa intelegi, de ce te gasesti, inca in anumite situatii, din care nu poti iesi si trebuie sa continui ceea ce nu ai terminat atunci demult.Vei gasi si rezolvarea problemelor, daca te concentrezi sa afli macar una din vietile tale anterioare.
Sunt doua moduri in care le poti afla, prin meditatie sau hipnoza, cea din urma necesita un specialist in domeniu. Mentionez ca nu toata lumea raspunde la hipnoza, insa poti incerca daca doresti asta cu adevarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.