marți, 8 august 2017

Semnificatia viselor in functie de ziua din saptamana


LUNI – sub semnul Lunii si al cifrelor 2 si 8: dualitate, armonie, buna stare. Visele noptii de luni sunt relaxante, dar fara mare sansa de interpretare.

MARTI – ziua lui Marte, se zice ca-s trei ceasuri rele; oricum, marti sta sub cifra 3 care simbolizeaza succesul in activitati diverse. Visele noptii de marti sunt pline de actiune cu corespondent in lumea reala.

MIERCURI – patronata de Mercur si de cifra 4 presupune munca si un progres stabil. Visele noptii de miercuri spre joi vor fi vestitoare de noutati in viata reala, in activitatile de comert si inrudite cu acesta.

JOI – beneficul Jupiter si cifra 5 – patronii sai – o predestineaza pentru agitatie, efort fizic, dar si impliniri. Visele noptii prevestesc aventura si calatorii; visele pot fi profetice.

VINERI – o zi „draga”: Venus o patroneaza, ne pregatim de week-end, iar cifra 6 o predispune la cugetare, filosofie, dar si inspiratie. Visele noptii pot fi vise organice, fara valoare previzionala.

SAMBATA – desi e ziua unei planete zis „malefica” – Saturn – actiunea acesteia este blocata de cifra zilei – 7 – care o predestineaza a fi buna pentru organizare si noi cunostinte. Daca apucati sa dormiti, visele noptii de sambata vor fi scurte dar intense; in viata reala e posibil sa se indeplineasca latura lor pozitiva.

DUMINICA – zi patronata de Soare, sta sub semnul cifrelor 1 si 8, ceea ce ii confera caracteristici de implinire, maretie si autocontrol. Ea serveste ca zi de meditatie spirituala. Visele noptilor de duminica sunt – in general – premonitorii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.