vineri, 4 august 2017

Figurinele Feng Shui pentru dragoste si bogatie


LEUL TEMPLULUI SAU CAINII DE PAZA - care apare in multe culturi ca fiind paznic al intrarilor marilor cladiri sau edificii (inclusiv poduri) - exista si sub forma de statuete care au rol protector daca sunt asezate la intrarea in casa, langa usa sau in fata usii. Daca sunt afara, in curte, plasati-i cu fata spre poarta de la intrare sau spre strada. Daca sunt in interior, plasati-i cu fata spre usa care se deschide afara. Acest simbol reprezinta gardianul casei, tinand departe pericolul si raul de casa pe care o pazesc. Folositi numai statuete din piatra, niciodata din materiale artificiale. Trebuie asezati intotdeauna la intrare, cu fata spre cel care intra.

BUDHA - Statuetele lui Budha apar in nenumarate ipostaze: Budha al fericirii, Budha cu copii, Budha inteleptul, Budha al abundentei. In functie de aspectul figurinei de piatra, Budha atrage trasatura simbolizata de statueta. Pentru o viata de familie fericita, luati un Budha inconjurat de copii. Pentru o stare materiala mai buna luati un Budha al prosperitatii (reprezentand un Budha imbelsugat, gras, rodnic, ce inspira bunastare). Pentru o viata fericita si vesela luati un Budha care rade. Nu trebuie asezat pe podea, ci intr-un loc ridicat de la sol. Se spune ca, daca ii este impartastita o dorinta, ajuta la indeplinirea ei. Pot fi amplasate oriunde in casa.

DRAGONII sunt un simbol extrem de important in feng shui. Statuetele reprezentand dragoni pot fi amplasate oriunde in casa, cu exceptia dormitoarelor. Atrag norocul asupra familiei in care se afla si asigura succesul. Pot fi asezati si in birourile in care va desfasurati afacerile, considerati a fi un simbol al succesului. Au efect maxim daca ii asezati in partea de est a biroului. Exista si variante combinate cu simbolul dragon: corp de cal cu cap de dragon, corp de testoasa cu cap de dragon, fiind o combinatie intre mai multe simboluri, dintre care dragonul este simbol de protectie, simbol de putere si autoritate si reusita, ce poate invinge orice pericol. Protejeaza casa, atrage norocul si succesul si este simbol al succesului in viata prin forte proprii.

COCOSUL este un simbol al succesului in cariera, inspira competitive si lupta pentru putere si faima. Atrage succesul in afaceri, in cariera si in competitie. Trebuie asezat in zona de nord a camerei - zona carierei - sau in cea de sud - zona faimei - pentru a atrage si mentine succesul socio-profesional si pentru a va mari sansele de reusita in cariera.

ELEFANTUL este simbol al intelepciunii, puterii si prudentei, dar este si aducator de noroc. Este simbol al puterii si energiei pozitive, atrage succesul in cariera. Ar trebui asezat in zona de nord a camerei, in zona carierei.

TESTOASA - Siragurile cu 8 broaste testoase sculptate in piatra sunt simbolul sanatatii si al longevitatii. Daca sunt asezate in estul incaperii sau al casei, pe perete, atrag energile pozitive pentru o viata sanatoasa. O broasca testoasa sculptata in piatra sau cristal asigura protectie casei in care se afla. Asezata in nordul incaperii sau casei atrage prosperitate si noroc in cariera.

RATUSTELE MANDARIN sunt un simbol al dragostei si cuplului. Atrag succesul in viata sentimentala si ajuta la pastrarea armoniei in cuplu. Ar trebui asezate doua ratuste in coltul de sud-vest a camerei sau in dormitorul conjugal.

BROSCUTA CU BANUT NOROCOS - este unul dintre cele mai puternice simboluri aducatoare de success financiar. Broasca este semn de bogatie, si poarta in gura un banut chinezesc. Aduce noroc la bani, bogatie, castiguri, amelioreaza planul finAnciar. Poate fi asezat in zona de sud-est a camerei sau in birourile oamenilor de afaceri sau alte locuri in care desfasurati activitati comerciale: magazin, biroul in care va primiti clientii, langa casa de incasari etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.