luni, 7 august 2017

Ritualul inima iubirii


De ce anume ai nevoie: doua lumanari, una alba cealalta in culoarea ta preferata, o bucata de panza alba, o bucata de creta rosie

Scopul acestei vraji este de a te ajuta sa-ti gasesti partenerul perfect, prin urmare atunci cand meditezi incearca sa-ti alungi din minte imaginea oricarui barbat cunoscut. Vraja este recomandata femeilor singure, care vor sa-si gaseasca partenerul ideal si se poate face in orice zi a saptamanii, de preferat la rasarit.

Iprovizeaza un mic altar din bucata de panza peste care poti presara petale de trandafir. In mijlocul panzei deseneaza cu creta o inima, suficient de mare incat sa incapa in conturul ei cele doua lumanari. In timp ce tii in mana dreapta lumanarea avand culoarea ta preferata incearca sa meditezi la toate lucrurile bune pe care ai fi in stare sa le investesti intr-o relatie. Cat timp faci acest lucru lasa-ti inima deschisa si mintea libera. Lumanarile trebuie sa fie stinse si asa vor ramane pana la sfarsitul intregului ritual, care poate dura cateva zile. Dupa ce ai terminat aseaza lumanarea in partea stanga a inimii desenate cu creta. Fa acelasi lucru cu lumanarea alba, de data aceasta meditand la calitatile pe care ai vrea sa le aiba iubitul tau. Aseaza lumanarea in extrema dreapta a conturului. In urmatoarele seri muta putin cate putin lumanarile, aducandu-le una spre cealalata. In seara in care cele doua lumanari se intalnesc deseneaza o alta inima care sa le cuprinda pe amandoua apoi poti sa le aprinzi, meditand la relatia pe care ti-o doresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.