luni, 7 august 2017

Ritualul cristalul roz al iubirii


De ce anume ai nevoie: un cristal de cuart roz, un mar rosu, un trandafir rosu, o lumanare roz si una rosie, o candela cu ulei de trandafir, un saculet de catifea rosie

Este foarte important ca aceasta vraja sa fie facuta vinerea, ziua Zeitei Venus. Alege un moment al zilei in care stii cu siguranta ca nu vei deranjata.

Aprinde cele doua lumanari si candela pentru a lasa parfumul de trandafir sa inunde camera. Aseaza trandafirul rosu in fata celor doua lumanari. Tinand cristalul in mana dreapta, gandeste-te la cel pe care vrei sa-l cuceresti. Taie marul in doua si culege-i semintele. O samanta pastreaz-o iar pe celelalte ingroapa-le in pamant, aproape de fereastra. Intr-o punga de catifea rosie pune samanta de mar, o petela de trandafir si cristalul, apoi agata punguta la fereastra. Trandafirul pastreaza-l intr-o vaza, avand grija sa-i schimbi regulat apa. Din cand in cand nu uita sa verifici locul in care ai plantat semintele: daca acestea incep sa incolteasca, inseamna ca vraja ta a avut noroc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.