sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Bijuteria esti TU !


Incercarea pe care o ai de îndurat astăzi este menită ca să te facă puternic/ă, nu ca să te doboare!

Te întrebi adesea de ce toate lucrurile rele ți se întâmplă ție? De ce, ori de câte ori încerci să faci bine, îți iese exact pe dos, nu-i așa?

Sunt convinsă că te-ai întrebat de multe ori de ce ție tocmai ți se întâmplă astea. De ce ție numai rele ți se întâmplă, și celorlalți numai lucruri bune. Dar eu sunt mult mai convinsă de faptul că cei care seamănă plângând, vor secera cu cântări de bucurie.

Orice lucru rău care ți se întâmplă este pentru a te curăța. Aurul se curăță prin foc. Așa că, dacă ești încercat prin diferite necazuri, probleme fel de fel, este pentru că tu ești aurul prețios, însă ai zgură pe tine. Aceasta trebuie curățată, dată jos, arsă. Aurul trebuie să strălucească. Și oare, nu este mai mare bucurie daca după toate relele ți se întâmplă ceva bun?

Nu te bucuri mai mult de binecuvântarea care îți este dată? Așa-i că o prețuiești mai mult?

Dacă te rogi mai mult pentru ceva și primești cu greu acel ceva, îl prețuiești mult mai mult, ții de el cu dinții, cu tot ce poți tu.

Un lucru pe care îl dobândești ușor, nu are mare valoare, însă cel pe care te-ai străduit să îl obții, ai depus efort să îl ai, îl prețuiești foarte mult.

Poate că acum încă ești trist și nu știi ce să faci, pe unde s-o apuci, cui să-i spui necazul tău, acum este momentul să stăruiești înainte Lui Dumnezeu. El este bun și nu va lăsa ca copiii Lui să sufere pe nedrept. Orice încercare avem de trecut, să-i cerem Lui Dumnezeu putere, pentru că singuri nu vom putea.

El va porunci îngerilor Săi să ne vină în ajutor dacă noi nu vom mai putea.
Nu vă îngrijorați de nimic, ci în toate lucrurile cereți ajutorul Său.

El nu trece nepăsător pe lângă un suflet îndurerat, întristat, deznădăjduit, ci se apleacă spre el și îl ia în brațe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.