vineri, 6 ianuarie 2017

Dragostea perfecta


Imi puteți spune cum se pot așeza lucrurile atât de frumos încât toată lumea să aibă o dragoste perfectă? De unde a venit această persoană şi care este relaţia sa cu noi?

ECP: Flacăra geamănă sau dragostea perfectă, este născută din ovoidul original de foc alb. Acesta este un ovoid de lumină creat în Soarele Central, cea mai mare concentraţie de Spirit pur din univers. Dumnezeu ia ovoidul şi face din el două sfere de lumină. Şi fiecare sferă arată precum corpul cauzal în partea superioară a Diagramei Sinelui Tău Real.
Deci imaginați-vă această diagramă de două ori. Coborând din aceste sfere în Materie, apoi apar sufletele care sunt omologul Sferelor de Spirit. Se numesc flăcări gemene pentru că au ieşit din ovoidul unic original. Prezenţa Electronică a fiecărui suflet este duplicatul exact a celeilalte. Şi când coboară în formă, unul îşi asumă polaritatea pozitivă sau masculină şi unul îşi asumă polaritatea negativă sau feminină. Acum, acel ovoid are un tipar unic. Acesta este un tipar electronic. Numai tu şi flacăra ta geamănă îl aveți. Îl aveți în Spirit. Aveţi imaginea divină în asemănarea căruia aţi fost făcut. Aceasta este aceeași imagine. Nimeni altcineva în întregul cosmos nu poate pretinde această unitate cu tine pentru că te-ai născut doar o singură dată, spiritual.
Deci, noi toţi ne-am început călătoria în epocile de aur de demult cu persoana perfecta, flacăra geamănă, dar apoi am început să facem karma.* Am coborât în octavele inferioare, am fost separaţi de flacăra noastră geamănă. Am pierdut acea manifestare fizică a omologului divin în cer, şi apoi am început să ne creăm obligații cu alte persoane.
Şi acesta este motivul pentru care, întrupare după întrupare, suntem căsătoriți cu persoane diferite. Unele pot fi suflete pereche, unele relaţii karmice. Şi sperăm că vom face tot ce putem mai bun din ea şi vom împărtăși o dragoste care va atinge un anumit scop şi, de asemenea, va echilibra karma. Legea karmei cere întâi să ne întoarcem şi să ne îndeplinim responsabilităţile. Întotdeauna este prima ta obligaţie. Te poate lua de lângă flacăra geamănă timp de mai multe vieți.
Şi scopul este de a echilibra acea karma, de a deveni purificat pe Calea Duhului Sfânt, atinge reunirea cu Dumnezeu şi flacăra geamănă, şi de a urca înapoi pe scara vieții la Sursa de unde ai venit. Şi aceasta este povestea lungă a Cuvântului pierdut ce a fost găsit din nou.* Karma. (Skt. karma „act”, „faptă”, „muncă”.) Karma este energie/conştiinţă în acţiune; legea cauzei și efectului, răsplatei. De asemenea, numită legea cercului, care decretează că orice facem se întoarce într-un cerc complet la uşa noastră pentru rezolvare. Pavel a spus: „Ce seamănă omul, aceea va şi secera.” Newton a observat că pentru fiecare acţiune există o reacție egală și opusă. Legea karmei necesită reîncarnarea sufletului până când toate ciclurile karmice sunt echilibrate. Astfel, de la o viață la alta, omul își determină soarta după acţiunile sale, inclusiv gândurile, sentimentele, cuvintele şi faptele sale.




Înapoi la Întrebări Puteți clarifica diferenţa între o flacără geamănă şi un suflet pereche? Păreți să spuneți că, dacă nu te poți uni cu flacăra ta geamănă în această viaţă, în acelaşi timp ai putea găsi un suflet pereche. Şi am crezut că sunt doar expresii diferite pentru acelaşi concept.

ECP: Un suflet pereche este o persoană cu care poate ai lucrat timp de multe secole la aceeaşi misiune sau aceeaşi deschidere a chakrelor — o cale paralelă de dezvoltare sufletească. Şi chiar dacă poate exista o atracţie şi legătură puternică între sufletele pereche, fundamental, în sensul suprem, o poți defini mai mult ca o relație frate/soră, chiar dacă sufletele pereche au căsătorii grozave şi o mare uniune de inimi. Este acel sentiment de „suntem tovarăşi, suntem pelerini împreună pe drum, şi ceea ce facem trebuie să fie făcut împreună.”
Puteți să vă întâlniți pentru mai multe vieti, şi puteți simți o legătură puternică. Dar dacă meditezi într-adevăr la nivel interior, ştii faptul că acea relaţie nu ajunge la fel de sus sau nu este la fel de profundă ca cea cu persoana care este omologul tău direct — flacăra geamănă pe care ai cunoscut-o ca celălalt sine al tău din primul moment al creației tale în Marele Soare Central.
Ai doar o flacără geamănă. Dar poți să ai fraţi şi surori în diferite locuri, cu care lucrezi. Să presupunem că în această viaţă alegerea precum şi misiunea ta este să stăpânești muzica. Probabil vei fi pus laolaltă cu mulţi muzicieni, şi poți găsi pe cineva care este în mare măsură un coleg de muncă şi un tovarăș cu care poți împărtăşi nu numai dragostea ta, dar, de asemenea, o comuniune sufletească adevărată pe această lungime de undă şi chakra uneia dintre cele șapte raze.
Şi o binecuvântare vine pentru încercarea ta de la Prezenţa EU SUNT a ambelor flăcări gemene — flacără ta geamănă şi flacăra geamănă a acelei persoane. Deci, asta este un suflet pereche — cineva pe care îl poți iubi, place şi respecta cu adevărat, și cu care poți împărți.
O relatie de suflet-pereche ține de chakra tronul-sufletului – chakra chiar de deasupra bazei. Conexiunea este una de evoluţie paralelă şi reciprocă, mai degrabă decât de origine.
Este o experienţă binecuvântată de a avea pe cineva care este un prieten (cineva în care poți avea încredere și care, de asemenea, are încredere în tine) cu care împărtășești un angajament adevărat pentru o cauză comună, precum şi un devotament tandru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.