sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Exercitiul Sferei Albastre:


Exercitiul Sferei Albastre:

” Aseaza-te comod. Incearca sa nu te gandesti la nimic.

1. Simti ce bine e sa-ti placa sa traiesti. Lasa-ti inima sa se simta libera, prietene, deasupra si dincolo de meschinaria problemelor care au atins-o. Canta ceva din copilarie, incetisor. Inchipuie-ti inima crescand, pana ce umple incaperea, apoi casa, cu o lumina albastra, intensa, stralucitoare.

2. Cand ajungi aici, incepi sa simti prenzenta prietenoasa a Sfintilor in care credeai cand erai copil. Baga de seama ca ei sunt de fata, venind din toate colturile, zambind si dandu-ti incredere si speranta in viata.

3. Reprezinta-ti Sfintii apropiindu-se, punandu-si mainile pe capul tau, in timp ce-ti doresc iubire, pace si comuniune cu lumea. Comuniunea Sfintilor.

4. Cand aceasta senzatie este foarte intensa, simti ca lumina albastra e un flux care intra si iese din tine, ca un rau stralucitor, in curgere. Lumina albastra incepe sa se raspandeasca in casa, apoi peste cartier, oras, tara si invaluie lumea intr-o imensa sfera albastra. Ea e manifestarea Iubirii Supreme, care se afla dincolo de bataliile de zi cu zi, dar care te intareste si-ti da vigoare, energie si pace.

5. Mentine cat mai mult aceasta lumina raspandita deasupra lumii. Inima iti este deschisa, raspandind Iubire. Faza aceasta a exercitiului trebuie sa dureze cel putin cinci minute.

6. Iesi progresiv din transa si intoarce-te in realitate. Sfintii vor ramane aproape. Lumina albastra va continua sa straluceasca deasupra lumii.

Acest ritual poate si trebuie sa fie facut de mai multe persoane, e mai bine. In acest caz, participantii trebuie sa se tina de mana.”


Fragment "Jurnalul unui mag" Paulo Coelho

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.