sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Planul lui Dumnezeu pentru tine

Poate că nu tuturor “prietenilor” tai le pasă de tine; am pus prieteni în ghilimele pentru că ei nu sunt prietenii tăi, doar se prefac a-ți fi! Prietenilor adevărați le pasă de tine, de ce faci, de cum ești, de situația ta, starea ta… celor care nu, îndepărtează-te de ei; ei sunt doar niște profitori, nimic mai mult. Și apoi, la ce îți trebuie asemenea persoane lângă tine!?
Poate că familia ta nu te sprijină în ceea ce faci, așa cum ai vrea tu. Se poate ca ei să nu fie de acord ori să nu poată pur și simplu… să știi că orice lucru îl începi cu Dumnezeu, El te sprijină! 



Poate că te simți singur/singură pentru că încă nu ți-ai găsit partenerul ideal. Dar te-ai gândit că poate nu este momentul ca tu să te căsătorești? Că poate Dumnezeu are altceva în plan pentru tine pe moment, tocmai de aceea încă nu ți-a trimis sufletul pereche? Poate că Dumnezeu vrea să faci o facultate, iar o căsnicie s-ar putea să te împiedice. Poate că Dumnezeu vede că tu încă nu ești pregătit pentru viața de familie, încă nu ai învățat să te întreții pe tine, cum ai putea să îți întreții familia.

Poate că încă nu ești suficient de matur/matură ca să îți iei o așa responsabilitate pe capul tău, poate că nu te vede destul de puternic/puternică. Poate că are încă multe încercări prin care să te treacă ca să fii un partener ideal. Poate că încă trebuie să înveți să iubești și să respecți pe cei din jurul tău, ca să știi să-ți respecți și să-ți iubești partenerul.Oricum, cert e că dacă îți lași viața în mâinile Sale, El te va conduce spre victorie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.