joi, 25 mai 2017

Cand viata te invata lectia iubirii



Azi voi scrie despre iubire pentru ca majoritatea isi cauta inca jumatatea, altii au invatat din greselile primei casatorii, unii au pierdut intr-o zi tot....

1.Schimbarea personalitatii

Sa nu crezi ca cel pe care il iubesti intr-o zi se va schimba.Este un mit, se va schimba numai daca doreste, insa asta e foarte rar. Am avut un caz la consiliere, o femeie mi se plangea ca nu isi mai suporta sotul alcoolic. O intreb, daca la inceputul relatiei a observat asta si imi raspunde  "Am crezut ca de dragul meu se va schimba !". Gresit, nimeni nu se schimba in timp !

2.Diferente de religie, studii, varsta

Poate unii au reusit sa treaca peste bariere, care tin de aceste lucruri destul de importante pentru ca, fac parte din educatia pe care o primim din copilarie.
Cosmina a renuntat la propria religie din iubire pentru sotul musulman, insa nu a functionat pentru ca unul face sacrificii mai mult decat celalalt... 
Ramona s-a casatorit cu un mecanic, desi ea era doctorita. A pariat pe iubire si a pierdut pentru ca a divortat nici dupa un an de la casatorie. 
Si nu in ultimul rand varsta, cele mai judecate sunt femeile in varsta care isi gasesc fericirea in bratele unui barbat mai tanar. Barbatii in varsta care umbla cu femei de 18 ani, nu sunt asa vizati. 
Sa terminam pozitiv cu un exemplu de curand, cu presedintele Frantei, casatorit cu o femeie mai in varsta ca el. Deci se poate...



Emmanuel Macron, (39 ani) preşedintele Franţei, a vorbit pentru prima oară despre despre diferenţa de vârstă dintre el şi soţia sa (64 ani).  
"Dacă aş fi fost cu 20 de ani mai în vârstă decât soţia mea, nimeni nu s-ar mai fi gândit pentru o singură secundă că nu am putea fi împreună în mod legitim. Pentru că are cu 20 de ani mai mult decât mine, mulţi spun că această relaţie nu poate fi susţinută, nu poate fi posibilă”, a declarat noul preşedinte al Franţei, potrivit Le Parisien. Macron s-a căsătorit cu fosta lui profesoară de liceu. “Mi-a promis încă de la vârsta de 17 ani că se va însura cu mine. S-a ţinut de cuvânt”, a declarat soţia lui Macron, Brigitte Trogneux (64 de ani). Macron şi Trogneux s-au căsătorit în 2007, după ce actualul preşedinte a curtat-o ani în şir pe fosta lui profesoară. Brigitte Trogneux avea trei copii când s-a măritat cu Macron: Laurence, Tiphaine şi Sebastien.

3.Un sfat care va prinde bine

Nu va agatati de iubire daca ea nu functioneaza pana la final, pentru ca e vorba de karma si vieti trecute. Cand ne reincarnam pentru a trai din nou, putem intalni povestea de iubirea din alte vieti sau sa fie decat o scurta lectie de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.