duminică, 14 mai 2017

Energia iubirii şi recunoştinţei


Care credeţi că este energia cea „mai esenţial” necesară pentru susţinerea vieţii umane.Energia iubirii şi recunoştinţei, desigur. Cea mai importantă formă de energie pe care o avem pe pământ este capacitatea de a iubi pe cineva pe deplin şi pur şi de a fi plin de recunoştinţă atunci când cineva ne salvează dintr-o situaţie disperată. Vă puteţi aminti probabil unul sau mai multe momente în care energia iubirii şi a recunoştinţei a apărut exact atunci sând aveaţi mai mare nevoie de ea. Iubirea şi recunoştinţa constituie forţele esenţiale în viaţa noastră.


S-ar putea să vă întrebaţi de ce nu am expus apa cuvintelor „iubire” şi „recunoştinţă”separat. A fost o decizie întâmplătoare să expun apa celor două cuvinte împreună, iar cristalele obţinute au fost evident diferite de toate celelalte. 


Iată explicaţia mea la întrebarea„De ce aceste cristale sunt cele mai frumoase?”: Iubirea este energia pe care o dăruiţi altora,iar recunoştinţa este dragostea pe care o primiţi de la ceilalţi. Cu alte cuvinte, cea mai benefică formă de energie rezultă din armonia dintre energia pe care o dăruiţi şi energia pecare o primiţi.Pentru aplicarea acestor învăţăminte în vieţile noastre, dacă sperăm să folosim această energie puternică drept forţă călăuzitoare, atunci energia rezultată doar din iubirea dăruită nu este suficientă, la fel um nu este suficientă nici energia rezultată doar din recunoştinţa primită. Numai atunci când iubirea şi recunoştinţa sunt împletite şi echilibrate, ele ne vor crea o viaţă frumoasă, în acelaşi fel în care această împletire pune în mişcare pământul şi universul. 

Fragment din cartea "Miracolul apei" de Masaru Emoto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.