marți, 30 mai 2017

Legea atractiei, combinatia de vibratii


      Cuvântul vibraţie este adesea utilizat pentru a descrie o dispoziţie sau un sentiment pe care îl dobândeşti de la cineva sau de la ceva. De exemplu, puteţi spune că aţi perceput o vibraţie pozitivă în preajma unei anumite persoane. Sau puteţi spune că aţi simţit o vibraţie negativă atunci când mergeţi într-o anumită zonă a oraşului sau prin împrejurimi. În toate aceste cazuri, cuvântul vibraţie este folosit pentru a descrie o stare de spirit sau senzaţie pe care o trăiţi. 

      Pe scurt, vibraţie este egal stare sau sentiment. În lumea „vibraţiilor" există doar două tipuri de vibraţii: pozitive (+) şi negative (-). Fiecare stare sau sentiment vă face să emiteţi sau să oferiţi o anumită vibraţie, fie pozitivă, fie negativă. Dacă veţi căuta în dicţionar şi veţi selecta cuvintele care descriu sentimente, veţi putea să le puneţi într-una sau alta din aceste două categorii. Fiecare cuvânt va descrie un sentiment care generează o vibraţie pozitivă sau va descrie un sentiment ce generează o vibraţie negativă.Fiecare dintre noi emite fie o vibraţie pozitivă, fie una negativă. De fapt, noi emitem în permanenţă vibraţii. Gândiţi-vă la expresia „locul acesta îmi dă fiori" sau „persoana aceasta radiază ceva benefic". În continuare veţi vedea exemple de astfel de sentimente care generează fie vibraţii pozitive, fie negative.  



      Aveţi stări sau sentimente în fiecare moment. Chiar acum, în această clipă, starea sau senzaţia pe care o trăiţi vă face să emiteţi vibraţii pozitive sau negative. 

      Aici intervine legea atracţiei. Legea atracţiei (acea energie universală din jurul vostru care se supune ştiinţei fizicii) răspunde vibraţiilor pe care le emiteţi. 
Chiar acum, în acest moment, această lege acţionează în concordanţă cu vibraţia voastră, aducându-vă mai mult din ceea corespunde acestei vibraţii, fie că ea este pozitivă sau negativă. 



De exemplu, atunci când cineva se trezeşte luni dimineaţa, fiind iritat şi irascibil, emite vibraţii negative. Si pe măsură ce emite aceste vibraţii negative, legea atracţiei răspunde, şi îi aduce ceva corespunzător acestor vibraţii. 

(Legea atracţiei întotdeauna acţionează în concordanţă cu vibraţiile voastre, fie ele pozitive sau negative). 

Deci această persoană se va da jos din pat, se va împiedica lovindu-şi degetele de la picioare, îşi va arde pâinea prăjită, traficul în care se înscrie va fi aglomerat, un client al său îşi va anula comanda, astfel încât va ajunge să spună: „Mai bine stăteam în pat toată ziua!"

Sau ce spuneţi despre agentul de vânzări care este bucuros şi entuziasmat de vânzarea pe care tocmai a încheiat-o, şi astfel emite vibraţii pozitive. La scurt timp după aceea, el încheie o nouă afacere profitabilă. El va spune: „Îmi merge din plin!" 

În ambele exemple de mai sus legea atracţiei acţionează, desfăşurându-se şi organizând tot ceea ce este necesar să se întâmple pentru ca ceea ce se petrece să fie în concordanţă cu vibraţiile emise, fie pozitive, fie negative. 

Legea atracţiei răspunde la orice fel de vibraţie emiteţi, atrăgând către voi lucrurile corespunzătoare, fie ele pozitive sau negative. Ea pur si simplu răspunde vibraţiei voastre.                                            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.