duminică, 21 mai 2017

Rugaciune de protectie impotriva gandurilor de sinucidere


Vom incepe sa lucram intai cu arhanghelul Rafael pentru ca el vindeca suferintele, traumele, durerile, dezamagirile, pierderile de orice fel, etc, ne rugam pentru noi, daca avem ganduri de sinucidere sau pentru cel (cea) care trece prin asa ceva.

"Te rog fierbinte, drag arhanghel Rafael pentru vindecarea totala a sufletului persoanei care sufera si doreste sa plece din aceasta lume.
Schimba-i gandurile si adu in viata lui (ei) ................motivul pentru care trebuie sa traiasca in acest moment, sa lupte pana la sfarsit si sa nu se lase invins(a) de puterile intunecate ale acestei lumi.Multumesc pentru ajutorul acordat.



Dupa vindecarea lui Rafael, ne rugam pentru protectia persoanei cu ajutorul lui Mihail.Acest arhanghel e cel mai puternic in ceea ce priveste curajul si lupta pentru viata.

"Iubit arhanghel Mihail, ofera protectia ta prin lumina albastra-verde pe care o transmiti celui care are nevoie de ea. Te rog, daruieste curajul pe care tu l-ai avut in lupta cu Satan pentru toti cei care au nevoie si nu ii lasa sa cada in plasa intunericului vesnic.Iti multumesc si cred ca acum aceasta persoana ..........va fi bine.

Cand spuneti aceste rugaciuni, puteti aprinde candela,lumanari de culoare alba, albastra, verde sau betigase parfumate.

Am scris acest articol pentru ca in ultima vreme, ma confrunt cu mai multe vesti triste despre persoane care au incercat sa se sinucida. Pentru ei, aceste rugaciuni, vor functiona daca o veti face din adancul inimii si nu veti cadea prada disperarii. Luptati alaturi de ingeri pentru ca ei va iubesc neconditionat indiferent de situatie !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.