vineri, 5 iunie 2015

A fi norocos sau ghinionist ?


Când vine vorba de noroc, conteaza mult intuitia. Cei norocosi au incredere in ea, pe cand cei ghinionisti o ignora.Ce face diferenta ?


1) Persoanele norocoase observa lucrurile mici si rezolva problemele minore

Ideile "marete" provin din amanunte si idei minore pentru inceput, asa au fost si marile descoperiri. Totul a inceput de la ceva minor.

2) Persoanele norocoase tratează esecurile lor ca pe o oportunitate de a învăta sa creasca

Totul în viată este o lectie. Toate sunt o parte din experienta de învătare pe care o numim "viată".
Nu uitati lectia . Dacă nu obtineti un loc de muncă pe care l-ai vrut sau o relatie nu functionează, înseamnă că doar ceva mai bun este acolo în asteptare. Si lectia pe care tocmai ati învătat-o este primul pas spre ea. Oameni norocosi învăta din propriile greseli.

Oamenii ghinionisti sunt obsedati de ghinionul din trecut. Dar tine minte, norocul are o multime de a face cu alegerea. Utilizati toate lectiile pe care le-ati invatat si atunci se poate crea un noroc pentru tine in viitor.

3) Persoanele norocoase apreciază ceea ce au acum

Când apreciezi ceea ce ai, inseamna ca ii apreciezi valoarea. Dacă faceti parte din cei care vor mai mult si mai mult, ganditi-va ca altii nu au norocul vostru din prezent.



Aveti deja unele lucruri uimitoare în viata ta, indiferent daca iti dai seama sau nu. Cei mai multi dintre noi au membrii ai familiei, prieteni,cei dragi care ne iubesc.Cei mai multi dintre noi au o sănătate bună, care este un alt miracol. 
Cei mai multi dintre noi au ochi, cu care să se bucure de minunile uimitoare, de apusurile de soare, de natură si de frumusetea din jurul nostru. Cei mai multi dintre noi au urechi cu care să se bucure de muzică, una dintre cele mai mari minuni ale lumii. 

Fii recunoscător pentru fiecare dintre aceste lucruri!

Tu controlezi norocul si viata ta prin controlul gândurilor.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.