marți, 23 iunie 2015

Talismane in functie de zodia ta, pentru protectie si dorinte implinite



Berbec- este o zodie a focului de aceea simbolul soarelui este norocos pentru persoanele nascute in zodia berbecului. Iti aduce noroc “Dorje”, simbolul budist al traznetului. Poarta cu tine mereu bijuterii cu rubine pentru a atrage iubirea.

Taur- este un semn al pamantului iar metalele le aduc taurilor noroc. De asemenea metalele atrag sanatatea, fericirea si bunastarea. O potcoava batuta deasupra usii ii fereste de ghinion.

Gemeni- daca esti nascuta in zodia gemeni iti aduc noroc fluturii, libelulele si pasarea colibri. Poarta cu tine mereu o pana pentru a avea succes in cariera si in dragoste. Oglinzile iti aduc de asemenea bunastare si energie.

Rac- esti condusa de elementul –apa, ceea ce inseamna ca simbolurile tale norocoase sunt delfinii, calutii de mare si broastele testoase. Scoicile si perlele sunt talismanele care iti poarta noroc in iubire.

Leu- acest semn al focului este norocos daca poarta bijuterii de aur ce simbolizeaza flacari, raze solare sau floarea soarelui. Si pisica este un simbol favorabil. Hamsa este amuleta care il protejeaza de rele.

Fecioara- element al pamantului , ii poarta noroc pietrele. Simboluri ca planeta Pamant sau fructele ii aduc sanatatea si fericirea.

Balanta- balantele sunt semne ale aerului asa ca pasarea este un simbol important. Corbul simbolizeaza intelepciunea, iar soimul succesul in afaceri. Albinele si viespii iti aduc noroc daca esti balanta.

Scorpion- scorpionii trebuie sa poarte bijuterii de argint sub forma de stele daca vor sa aiba noroc. De asemenea sarpele sau marul sunt elementele care le aduc iubirea.


Sagetator- sageata este talismanul care iti aduce noroc daca esti sagetator. Sideful este de asemenea elementul care iti aduce dragoste si afectiune.

Capricorn-pentru a avea succes in viata, capricornii trebuie sa poarte la ei o piatra pretioasa. Cuartul ii tine pe calea cea dreapta, mica le aduce bani iar ametistul ii apropie de iubire.

Varsator- cei nascuti in aceasta zodie sunt protejati de accidente, de buburuza. Simbolul pacii le aduce noroc iar crucea egipteana care simbolizeaza evolutia, le aduce prosperitate.

Pesti- argintul, smaraldul sau citrinul, toate sunt elemente aducatoare de noroc si inteleciune pentru pesti. Tridentul este de asemenea un simbol norocos pentru ei. Pentru a atrage faima trebuie sa poarte ca talisman, stelute de mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.