miercuri, 3 iunie 2015

De ce simtim parfum de trandafiri cand lucram cu ingerii ?



Din cele mai vechi timpuri, trandafiri au simbolizat pe Dumnezeu în orice situatie în care apar. Trandafirul delicat si elegant oferă prezenta activă al ingerilor atunci cand incepem sa lucram cu ei.
Deci, nu e de mirare că multe minuni si întâlniri cu îngerii de-a lungul istoriei au fost legate de trandafiri.





Trandafiri si ingeri

Oamenii povestesc periodic ca simt parfum de trandafiri în timp ce comunica cu îngerii în rugăciune sau meditatie . Îngerii isi arata prezenta spirituala in legatura cu oamenii, deoarece trandafiri au câmpuri de energie puternice, care vibreaza la o frecventa electrica mare - cea mai mare decat orice floare pe Pământ - energia angelica vibrează pentru ca îngerii se pot conecta usor cu trandafirii decat cu alte flori, care au rate mai mici de vibratie. Uleiul esential de trandafiri vibrează la o rată de 320 MHz de energie electrică. 
În comparatie cu uleiul esential de lavanda (una din urmatoarele flori de inalta frecventă) care vibreaza la o rată de 118 MHz, iar un creier uman sanatos vibreaza, de obicei, între 71 si 90 de megahertzi.


Varahiil , arhanghelul binecuvântărilor este prezentat în arta, fie cu un trandafir sau petale de trandafir, care simbolizează binecuvântările lui Dumnezeu pentru oameni.

Trandafiri si miracole

Trandafirii apar în toate religiile majore ale lumii ca un simbol al iubirii. În mitologia antică, trandafirii simbolizeaza iubirea, musulmanii vedeau trandafirii ca simboluri ale sufletului omenesc, mirosind parfumul de trandafiri le aminteste de spiritualitatea lor.Hindusii si budistii vedeau trandafirii si alte flori ca expresii de bucurie duhovnicească. Crestinii vedeau trandafirii ca amintiri din Grădina Edenului.În Islam, parfumul unui trandafir reprezinta sacralitatea sufletele oamenilor. 

În cazul în care mirosul unui trandafir pătrunde in aerul unde nu sunt trandafiri în apropiere, este un semn că Dumnezeu sau unul dintre îngerii lui este acolo pentru a trimite un mesaj spiritual supranatural. Astfel de mesaje sunt menite pentru a încuraja oamenii.

Semnificatia culorilor de trandafiri

Toti trandafirii simbolizeaza dragostea lui Dumnezeu în lume, 
dar culorile diferite de trandafiri simbolizează diferite concepte spirituale. 



Trandafirii albi - înseamnă puritate si sfintenie
Trandafirii rosii - înseamnă pasiune si sacrificiu
Trandafirii galbeni -  înseamnă întelepciune si bucurie 
Trandafirii roz -  înseamnă recunostintă si pace
Trandafirii mov -  înseamnă mirare si schimbare in bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.