marți, 2 iunie 2015

Lupta impotriva demonilor (entitatile malefice)


Un gen de atac des întâlnit este acela în care se folosesc entităţile negative şi anume demonii. Aceştia sunt trimişi către victimă pentru a-i determina diferite necazuri. Sunt folosiţi în magie, deoarece aceştia pot influenţa sentimentele, voinţa, instinctele şi gândirea unui om. 
Aceste atacuri pot avea diferite scopuri: pot induce diferite idei şi opinii, pot induce sentimente cum sunt dragostea, ura, simpatii sau antipatii, pot induce dependenţe de jocuri de noroc, de alcool, femei sau droguri. 
Astfel se pot manipula instinctele unui om, se pot induce dorinţe sexuale, furii, nervi, iar dacă răul nu mai poate fi stăpânit de către victimă se poate ajunge chiar la sinucidere. Sunt cazuri în care sunt trimişi demoni să împiedice buna desfăşurare a unor activităţi sau să blocheze drumurile unei persoane oprind-o să ajungă în anumite locuri. Prezenţa demonilor într-o locuinţă se manifestă prin trosnirea mobilei, defectarea aparaturii electrice, fenomene poltergeist sau schimbarea bruscă a luminii ambientale. 
Pot apărea bătăi în uşă, bătăi în geam sau senzaţia că sună cineva la sonerie, în aceste situaţii este bine să nu se deschidă geamul sau uşa. 

Un simptom des întâlnit este trezitul în mijlocul nopţii şi anume între 12 şi 3, pentru a mânca. Astfel prin mâncare demonii trimişi sunt legaţi în victimă. De asemenea, aceste tipuri de atacuri produc victimelor coşmaruri. Se măsoară câte DN-uri are pacientul pe el. Dacă este vorba de o locuinţă sau încăpere, câte DN-uri sunt acolo. Se măsoară câte dintre aceastea sunt trimise prin magie şi câte sunt primite prin Liber Arbitru. Se poate verifica de cât timp sunt trimise. 

Tot ce înseamnă terapie cu Lumină îndepărtează duhurile necurate. Demonii nu suportă Lumina, aceasta îi arde, iar în prezenţa ei aceştia pleacă. în lupta cu demonii se folosesc simbolurile RAMA, HALU din Karuna Reiki pe pacient. Se activează DKM, CKR, SHK, HSZSN, DKM în creştetul capului. Se umple corpul de Lumină, începând de la cap până la picioare. Apoi se deschid chakrele folosind SHK pentru a putea ieşi răul din corp. 

Foarte eficientă împotriva demonilor este Flacăra violet-argintie, aceasta arde entităţile malefice, fiind o foarte bună armă împotriva demonilor. 



Coloana Arhanghelului Mihail ce se primeşte la iniţierea pe Shamballa Reiki este o protecţie foarte eficientă împotriva demonilor. Se cere când este nevoie. 

Se pot folosi în mod eficient împotriva duhurilor necurate Sfera Melchizedec şi Cubul lui Metatron. 





Se foloseşte Crucea de Lumină împreună cu următorul algoritm: 
„In Numele Lui lisus Hristos care s-a răstignit pentru noi păcătoşii, afară din această fiinţă acum şi pentru totdeauna a tuturor şerpilor, demonilor şi duhurilor necurate şi să se ducă acolo unde hotărăşte Bunul Dumnezeu. Amin." 

Dacă sunt legaţi şi nu pot pleca se foloseşte următorul algoritm: - Cu braţele ridicate spre cer se fac rugăciunile începătoare, inclusiv Uşa Milostivirii. Apoi se face următoarea rugăciune: „Doamne, te rog, trimite-mi mie păcătosul Lumina Ta, să mă cureţe de toate duhurile necurate şi de tot ce este negativ pe mine. Amin," 
După care se vizualizează Lumina cum intră prin creştet şi umple tot corpul, începând de la cap până la picioare, ducând odată cu ea toate entităţile malefice prin picioare în dimensiunile inferioare. 

Postul negru este o metodă eficientă de eliberare de demoni. Numărul de zile necesare de post negru este determinat de mărimea răului existent pe victimă.; Rugăciunea este metoda creştină de a lupta cu râul. Se citesc Psalmi, Acatiste sau alte rugăciuni. Mătăniile sunt eficiente în îndepărtarea răului. 
Acesta nu suportă plecăciunea capului în faţa lui Dumnezeu. Stropire cu apă sfinţită. Ungere cu mir pe chakre. 

Ascultarea de slujbe sau muzică de vibraţie mare, cum sunt clopotele tibetane care curăţă o încăpere de duhurile necurate din ea. Băile cu sare sunt şi ele eficiente în cazul unor astfel de atacuri. 

Slujbele cu Molitfele Sfântului Vasile cel Mare şi ale Sfântului loan Gură de Aur sunt foarte indicate în astfel de probleme. Numărul de slujbe la care trebuie participat este determinat de mărimea răului existent pe victimă. Slujbele de Sfântul Maslu şi de Sfeştanie sunt şi ele foarte bune în cazurile de case tulburate de duhuri necurate. Tot în astfel de case este recomandat a se tămâia zilnic. Nu în ultimul rând spovedania este o metodă de a îndepărta răul de pe om.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.