marți, 2 iunie 2015

Discipolii lui Melkizedek ne daruiesc sfera de lumina aurie si platina



Puteti cere Discipolilor lui Melchizedek :

- sa plaseze in aura voastra pachete de lumina sau sfere de lumina umplute cu energie cosmica. Lumina acestor sfere se dizolva in fiinta voastra de-a lungul zilei, continuand si in timpul noptii, chiar daca dormiti.. Solicitarea voastra catre aceste fiinte de lumina trebuie facuta o singura data pe zi.


-puteti sa le cereti Discipolilor lui Melchizedek sa reverse lumina lor peste si in fiinta voastra, in timp ce meditati, atunci cand santeti capabili sa acceptati energia lor pentru cateva minute. Efectul transformator in fiinta voastra va fi unul nesesizabil de simturile voastre.

-puteti cere Discipolilor lui Melchizedek sa plaseze o mica sfera din energia lor aurie si de platina in mintea voastra, pentru a elimina confuzia, sa va intensifice intelegerea, sa va curate mintea si/sau al 3-lea ochi.

-puteti cere Discipolilor lui Melchizedek sa ancoreze energia aurie si de platina de nivel cosmic in fiinta voastra. In aceasta situatie, dupa ce ati formulat cererea, stati in liniste, incercand sa receptionati energia lor.

Zece minute sunt suficiente pentru a ancora si experimenta intensitatea puternicei lor energii.

Discipolii lui Melchizedek ne ofera aceste daruri fara a ne pune conditii.

Cel mai potrivit este sa invocati aceasta energie o data pe zi (exceptional, de doua ori) In acest timp ei isi vor concentra energia asupra voastra utilizand tehnicile de evolutie spirituala pe care le-ati cerut.

Discipolii lui Melchizedek accepta sa folositi tehnicile si darurile lor ca pe un sprijin pentru energia pe care sunteti gata sa o primiti si de la alti maestri, fara sa folositi ca sursa principala propria voastra energie.

Ei va indica, deasemenea, sa va intrebati sufletul, cum sa lucrati cu aceste fiinte divine, in concordanta cu nivelul spiritual la care va aflati. Ei ne cer sa invocam prezenta lor iubitoare si tehnicile intelepte, ghidandu-ne dupa sufletele noastre si dupa ghizii nostri spirituali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.