miercuri, 24 iunie 2015

Ingerii alunga insomnia pentru un somn plin de energie


Îngerii nu obosesc, deoarece nu au corpuri fizice cu energie limitată, ca si oamenii.Deci îngerii nu au nevoie să doarmă. Asta înseamnă că îngerii pazitori sunt liberi să continue să lucreze chiar si atunci când oamenii dorm.
De fiecare dată când te duci la culcare, puteti sa va odihniti cu încredere deoarece îngerii pazitori au grija sa vegheze asupra voastra.


Dacă ai de a face cu insomnia, ingeri pazitori vă pot ajuta să oferi organismului tau somnul de care are nevoie, spun unii credinciosi. 

Doreen Virtue scrie în cartea ei Vindecarea cu îngeri ca "îngerii ne vor ajuta sa dormim bine dacă cerem asta, ne vom trezi odihniti si energizati. Nu există nici un motiv pentru noi să ne simtim obositi, pentru ca îngerii spun că avem o sursă nelimitată de energie în noi si în jurul nostru. Aceasta sursa este  de la Dumnezeu, care este în voi chiar acum."

Diana Cooper scrie: "Îngerii sunt deosebiti si ne ajută atunci când dormim noaptea, motivele insomniei sunt emotiile, mânia, frica, vinovătia, gelozia, etc. Puteti cere întotdeauna îngerului tău păzitor sa vă ajute la eliberarea blocajelor emotionale in timpul somnului, care se transforma în probleme fizice. "

Starea de somn este momentul ideal pentru lectiile spirituale care apar in vise, trăim aproximativ o treime sau mai mult din viața noastră în starea de somn. In somn, esti mai receptiv pentru a învăta, de a accepta îndrumarea si întelepciunea de la îngerul tău păzitor. ... Ceea ce învătam din lumea viselor eterice are un efect asupra dezvoltării pe plan fizic, îngerul tau păzitor lucrează la planul eteric,scrie scenele de viata de zi cu zi si inregistrarile de actiune pentru planul fizic. El scrie, de asemenea, scenele de vis eterice, înregistrează actiunile si reactiile tale. Asa va ajuta la rezolvarea problemelor si de a promova dezvoltarea ta spirituala. "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.