sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Anul 2016 din punct de vedere spiritual



”Anul 2016 va fi o perioadă de revenire la o spiritualitate mai profundă si linistită, pentru foarte multă lume. 
Provocarea este de a rămâne echilibrat si a nu te retrage în polaritatea energiilor 2015, care era o evadare din spiritualitate (Chiron si Neptun în Pesti) si o evitare din anumite realităti pământesti neplăcute.
O întoarcere angajată la o practica spirituala zilnică va fi indicată si de ajutor pentru multi dintre voi.
Cei implicati în munca de vindecare prin bioenergie se vor confrunta cu cazuri de comportament negativ-obsesiv, vizând „dezgroparea” rănilor vechi, a traumelor care tind să se reactualizeze în mentalitatea lor.
Este esentială în acest moment re-imprimarea de noi structuri si posibilităti energetice si eliberarea în continuare din memoria subconstientă a unor amprente (înregistrări) care nu fuseseră reactivate până acum. 
Aceste aspecte privesc în special zodiile Pesti / Fecioară. Se va observa dorinta lor de responsabilizare si promovare a unei viziuni mai mari pentru toti.
"Noii" copii (n.m.: adică copiii cu structuri cristaline, curcubeu etc), cu darurile lor unice, vor continua să solicite întelegere si sprijin din partea comunitătilor spirituale ale lumii. (n.m.: adică societatea să-i înteleagă, să-i ajute să se adapteze mai usor în colectivităti, să-i pretuiască la reala lor valoare si să se folosească de minunatele lor capacităti). Cei care o vor face, vor fi ajutati în diferite modalităti.
Incurajăm pe toată lumea, mai ales pe cei care se identifică ca Lucrători în Lumină, adultii indigo si empaticii să elibereze toată trauma reziduală, furia sau durerea care i-au chinuit în 2015. 
Faceti aceasta nu numai pentru voi însivă dar si pentru altii care au nevoie.
Si asa este. Sunteti mult iubiti, dragilor! Keepers”
”Primul comentariu pe 2016”
De la Keepers
1 ianuarie 2016
Prin Irma Kaye Sawyer

The Keepers: First Commentary on 2016
Traducere și postare Constantin Mihăilescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.