luni, 25 ianuarie 2016

Modelul spiritual


Exista o zicala care spune “ca devenim asemenea celor cu care ne intovarasim si cu cei la care ne gandim.” Sunteti ceea ce ganditi.Si pentru a detalia, daca cunoasteti bine pe cineva, atunci imaginea acelei persoane este gravata in constiinta voastra. Este ca si cum ati avea un model al acelei persoane in constiinta voastra, un model energetic, deoarece aveti o imagine in minte si totodata aveti in minte calitatile si amintirea acelei persoane
Daca o persoana a fost o persoana fericita, veti avea acea imagine in minte, de asemenea, daca o persoana a fost negativa, aveti imaginea negativa in minte.
Astfel, va veti aminti calitatile si forma acelei persoane. Acest lucru este gravat in mintea voastra, in fiinta voastra.
Cand aduceti acest lucru in minte, sau cand il aduceti in constiinta sau atentia voastra si va concentrati asupra lui, de fapt atingiti acea persoana, indiferent unde s-ar afla.
Si pentru cei dintre voi care inteleg cum se face vindecarea la distanta, atunci cand aducem acele persoane in mintea noastra le atingem, oriunde s-ar afla!
Oamenii au declarat ca atunci cand s-au facut rugaciuni pentru ei de catre multe persoane, ei au putut efectiv sa simta transformarea energetica in interiorul lor, care i-a ridicat si i-a dus spre vindecare. Asadar, ganditi-va la acest lucru.
Este posibil sa avem experienta ca atunci cand am gandit pozitiv despre cineva si ne-am rugat pentru acea persoana si am adus-o in ochii mintii noastre si am pastrat-o in inima, sa constatam transformari la acea persoana.
Cand nu putem sa schimbam pe cineva vorbind cu acea persoana personal sau fizic, cand ne-am rugat pentru ea, am vazut transformarea.
Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca fiintele umane pot sa comunice cu alte fiinte umane printr-o forma foarte puternica pe care o avem in memorie.
Cat de puternica facem aceasta forma, cat de mult studiem persoana, cat de mult recream modelul energetic al acelei persoane in mintea si in inima noastra, aceata va determina influenta pe care o vom avea asupra acelei persoane. Aceasta inseamna ca cu cat este mai profund modelul energetic in interiorul nostru, cu atat mai mult putem sa ne acordam la acea persoana si cu atat mai mult putem sa o influentam. Este foarte interesant, nu-i asa?
Acest lucru se intampla in lumea omeneasca cu oricine la care ne gandim. Intelegand acest principiu, la cine veti dori sa va ganditi?
Veti dori sa va ganditi la persoae negative si sa va acordati la energia lor?
Sau veti dori sa va ganditi la persoane pozitive si sa va acordati la energia lor?
In sfarsit, doriti sa va ganditi la cineva care este liber, eliberat si scapat de sclavia mintii, de sclavia emotiilor de natura inferioara? Vreti sa va ganditi la cineva de acest fel si sa vedeti ce sa intampla?
Adevarul este ca in mod natural suntem atrasi sa ne gandim la astfel de persoane.
Cand intalnim o persoana care este plina de iubire, aceasta sta in constiinta noastra.
Si daca suntem foarte atrasi de acest fel de calitati, atunci persoana aceea ramane in constiinta noastra.
Si de cate ori avem greutati, ne gandim la persoana aceea. Suntem atrasi in mod natural sa ne gandim la oameni pozitivi, oameni fericiti, acei pe care ii admiram si cu care am dori sa ne asemanam.
Continuam sa ne gandim la ei intrucat ei ne inspira.
PRIN URMARE, ACEST LUCRU SE AFLA LA BAZA MEDITATIEI PE GURU.
Prin asocierea cu un Guru pe care il admiram, in prezenta caruia simtim iubire, fericire, puritate, in prezenta caruia ne simtim inaltati, meditand asupra acelei persoane, amintindu-ne caliatile ei, suntem capabili sa ne acordam la constiinta acelei persoane si se ne trezim propriile noastre energii.
Acest lucru este miezul comuncarii intre invatator si discipol.
Nu este minunat acest lucru?
Meditand asupra cuiva care are Guru Tattwa, putem de asemenea sa atingem starea de Guru Tattwa.( Guru Tattwa = Principiul Guru).

Maestrul Sri Vasudeva

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.