joi, 7 ianuarie 2016

Intalnire karmica sau Suflet Pereche?


Intalnire karmica sau Suflet Pereche?



Intalnirea karmica este o reintalnire cu un suflet cu care persoana aavut un anumit tip de relatie in una din vietile sale anterioare. 
Din start, trebuie sa va spunem ca o relatie care este intalnire karmicaeste deosebit de intensa si rascolitoare emotional.Cand apare o intalnire karmica, atunci aceasta va fi precedata de totfelul de coincidente stranii. Cei doi vor fi intamplator intr-un loc anume, se vor reintalni intamplator, vor fi mai multe situatii care arata in mod clar ca mana destinului este in joc si nu liberul arbitru al persoanelor.Ce trebuie inteles este ca nu veti putea fugi de o intalnirea karmica.Inevitabilul se va intampla si veti fi prinsi 
intr-un anumit tip de relatie cu persoana respectiva.
Un alt lucru dupa care puteti recunoaste o intalnire karmica esteintensitatea emotiilor voastre si faptul ca va tulbura. 
Chiar si cand va intalniti cu un vechi prieten aveti o stare emotionala intansa cu ocazia revederii. 
Ganditi-va ca o reintalnire karmica este posibila doar intre persoane care au trait lucruri foarte intense impreuna. 
Nu trebuie sa va mire de impactul emotional pe care il traiti alaturi de persoana respectiva. Fata de respectiva persoana veti simti instant atractie sau respingere, o anumita tensiune. Daca aveti anumite abilitati parapsihice latente, puteti sa experimentati telepatia cu acea persoana (dar acest lucru este foarte rar si 
depinde de gradul vostrude dezvoltare a abilitatilor parapsihice).


Pozitive: Intalnirile karmice pur pozitive sunt exclusiv intre persoanecare au ramas doar cu sentimente pozitive unul fata de celalalt(prieteni, iubiti, rude) si care mai au un motiv sa se reintalneasca din nou in aceasta viata.

O persoana poate avea mai multe intalniri karmice intr-o viata. Unele persoane au doar 1-2 intalniri karmice, dar acest lucru este doar in cazul persoanelor care au cultivat iubirea universala detasata inviata anterioara, de exemplu au fost calugari. 
Ei nu vor avea multe intalniri karmice. Unele persoane ajung chiar la 7- 8 intalniri karmice intr-o singura viata, deoarece ei vin cu multe atasamente si relatiiramase in suspans din vietile anterioare. Ei au o karma relationala puternica si multe lectii karmice in acest sector.

Ca sa se complice lucrurile si mai mult, compatibilitatea dintre doua persoane nu arata daca este vorba sau nu de intalnire karmica.Pentru a vedea acest lucru trebuie consultata harta karmica a celor doi. Din cauza aceasta puteti avea o compatibilitate scazuta cu o persoana, sa va chinuiti sa va intelegeti, insa relatia sa fie deosebit de intensa emotional si harta astrala sa indice o intalnire karmica.In general, intalnirea karmica este confundata cu intalnirea cu sufletul pereche. O intalnirea karmica cu o persoana de sex opus care va ravaseste emotional si va schimba viata nu inseamna neaparat ca este sufletul pereche.Rolul unei intalniri karmice este sa va ravaseasca emotional si sa va schimbe viata intr-o masura mai mare sau mai mica si intr-o anumita perioada. 
Fiind o intalnire cu scop karmic, nu va reintalniti doar sava spuneti
Buna ziua. Sa nu va imaginati ca se petrec atatea coincidente si eforturi pentru a va programa intalnirea doar ca sa puteti sa ziceti ca v-ati revazut. Unul din voi doi ii va schimba viata celuilalt, sau amandoi unul altuia, in functie de datoria karmica.Cealalata persoana va poate ajuta o perioada sau va poate produce suferinta, depinde de karma adusa. Este posibil ca datorita acelei intalniri karmice sa va maturizati si sa intelegeti ce este cu adevarat iubirea. Fiecare caz este UNIC. Dar sa va lamurim care este diferenta intre intalnire karmica si sufletul pereche:


Cum identificăm sufletul pereche?

Întâlnirea cu sufletul pereche prezintă toate aspectele unei
intalniri karmice, de aceea se şi confundă atât de uşor, însă sunt câteva”amănunte” în plus. Putem spune că întâlnirea cu sufletul perecheeste mai mult decât o întâlnire karmică.Când va întâlniţi sufletul pereche, vet observă de asemenea o seriede coincidenţe, sincronicităţi, tot felul de situaţii speciale care vaaduc unul lângă celălalt din ce în ce mai mult. Faţă de intalnirea karmica, sentimentul care va inundă în apropierea sufletului pereche este pur pozitiv, de linişte, relaxare, şi libertate, puteţi fi voi înşivă.
Deci, dacă simţiţi atracţie şi iubire faţă de persoană respectivă dar siun anumit blocaj, de parcă nu v-aţi putea exprimă în mod liber ceeace simţiţi, atunci acea întâlnire nu este cu sufletul pereche, ci este ointalnire karmică. Majoritatea persoanelor au 3-4 întâlniri karmice de-a lungul vieţii, aceste regăsiri pot fi în familie, prieteni sau indragoste. Dacă întâlnirea karmică este posibilă între persoane cu ocompatibilitate scăzută, sufletele pereche au întotdeuna ocompatibiliate bună.Natură şi durata relaţiei este relevanţă. Sufletele pereche se ajutareciproc în dezvoltarea persoanală. De aceea, dacă într-o relaţie el sedezvolta alături de ea, dar ea se sacrifică şi face compromisuri,adică unul beneficiază mai mult decât celălalt, atunci cei doi nu suntsuflete pereche.Durata relaţiei este esenţială. În cazul întâlnirilor karmice cele douapersoane s-au întâlnit cu un motiv şi vor avea o legătură până cand au îndeplinit acel scop. Poate fi 5 luni, 4 ani sau 15 ani etc. Daca dupa o perioada de relaţie intensă, coincindentele încep din nou sa apara, dar de dată această cu scopul de a va despărţi, atunci inseamna că drumul vostru comun s-a încheiat. 
Poate fi vorba de un loc de muncă în alt oraş, de o a treia persoană în relaţie sau alte impedimente care încep să fie tot mai dese şi care să contribuie la a va despărţi.
Misiunea karmică s-a încheiat şi este important să înţelegeţi acest lucru, să nu luptaţi pentru ceva ce evident nu mai poate fi continuat.
Încercaţi să va daţi seama care a fost MOTIVUL întâlnirii karmice(sau aflaţi din harta relaţională karmică): aţi avut parte de un ajutor,aţi schimbat ceva în viaţă voastră, v-aţi mutat într-un alt loc, atiprimit cu un copil minunat, aţi învăţat ce este iubirea etc. O relaţiekarmică are mereu un motiv bine întemeiat ,dar mai greu de realizatde cei implicaţi).Când este vorba de sufletul pereche, atunci liniile destinului mergfoarte frumos împreună. Dacă el are o oferta de lucru în străinătate,acest lucru nu va duce la despărţire, ci dimpotrivă el va găsi sipentru ea locul de muncă la care visase; dacă ea îşi doreşte o familie si copil, el va avea noroc la o suma de bani; dacă ea urmează un curs de medicină naturistă, acest lucru îl va salva pe el de la o operatie şi se va vindecă repede, etc. Toate evenimentele din viata ambilor parteneri, vor avea efect benefic asupra relaţiei de cuplu:pentru că sufletele pereche sunt împreună că să se ajute sa evolueze.
Dacă bărbatul cu care eşti te descurajează că să faci un curs de calificare pe care ţi-l doreşti din tot sufletul, atunci nu este sufletul tau pereche. Dacă însă chiar el va veni acasă cu o oferta extraordinara care să te ajute să îţi împlineşti visul mai repede decat te-ai gândit, atunci el este sufletul tău pereche.


Când eşti cu sufletul tău pereche te simţi liberă, frumoasă, puternică,tu însăţi, străluceşti şi toate planurile şi visele tale se împlinesc mai repede decât le-ai fi putut tu realiza, iar acest lucru se întâmplă si dupa 10 şi după 20 de ani de relaţie. La fel şi el, alături de ţine, isi poate realiza foarte uşor visele şi ambiţiile, deoarece voi doi nu va impiedicati unul pe celălalt, ci evoluaţi împreună.

Sugestie: Încercaţi să indentificaţi care sunt posibilele intalniri karmice din viaţă voastră. Totodată puneţi-va întrebarea dacă relatia voastra de cuplu este rezultatul compatibilităţii bune, este o intalnire karmica sau v-aţi întâlnit deja sufletul pereche.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.