duminică, 31 ianuarie 2016

Culori proiectate de îngeri asupra voastră



Amintiţi-vă ce culori au proiectat îngerii asupra voastră. Aceste culori arată ce anume este dezechilibrat sau lipseşte din viaţa voastră:

Alb.
Conectaţi-vă cu îngerii voştri, atât cu cei pământeni din viaţa voastră, cât şi cucei din ceruri. Vorbiţi cu ei despre ce vă îngrijorează şi acceptaţi ajutorul şi iubirea lor.

Purpuriu.
Rugaţi-vă, meditaţi şi staţi în tăcere, departe de zgomot sau de alţi oameni, petreceţi ceva timp în locuri frumoase, afară, ascultând sunetele naturii -ceea ce poate avea un efect vindecător puternic asupra voastră în momentul de !aţă.

Violet.
"Aveţi nevoie să ascultaţi cu încredere şi fără sa judecaţi.

Albastru închis.
"Aveţi încredere în intuiţia voastră şi nu vă lăsaţi înşelaţi de argumentele altora.

Albastru deschis.
In acest moment, este nevoie de creativitate în viaţa voastră, prin realizarea propriilor proiecte artistice, adăugând frumuseţe mediului vostru,cântând sau cumpărând un nou obiect de artă.

Turcoaz.
"Aveţi nevoie de ajutorul şi sprijinul altor oameni. "Asiguraţi-vă că cereţi ajutor şi că, atunci când este nevoie, delegaţi pe altcineva.

Verde smarald.
In momentul de faţă aveţi nevoie de odihnă şi de somn, împreună cu detoxifierea şi purificarea alimentelor şi a energiei pe care le absorbiţi.

Verde deschis.
Trebuie sa fiţi cinstiţi cu voi înşivă în legătură cu sentimentele voastre adevărate, fără a face speculaţii, fără teamă sau vinovăţie.

Galben.
"Aveţi grijă de o situaţie care implică angajarea sau şcoala,deoarece are efecte grave asupra voastră şi trebuie schimbată imediat.

Portocaliu.
Trebuie să aveţi grijă de ambianţa casei voastre pentru a o face mai locuibilă, mai confortabilă şi mai vindecătoare.

Roşu.
'Lăsaţi mânia şi grijile în scama Cerurilor, deoarece ele produc dezechilibre când le păstraţi în mintea şi trupul vostru.


O combinaţie de culori arată nevoi şi aspecte multiple, ce trebuie rezolvate fiecare în parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.