miercuri, 13 ianuarie 2016

Povestea Gândurilor



Priviţi cu atenţie Povestea Gândurilor voastre.
Este important să observaţi acele gânduri şi să vedeţi povestea pe care ele o spun.
Aceste gânduri spun o poveste, o poveste importantă pe care noi trebuie să o observăm.
Sunt ele doar gânduri întâmplătoare,care nu au o putere reală şi care doar ocupă mintea? Atunci trebuie să învăţăm cum să le tratăm, după cum v-am spus.
Puteţi folosi un cuvânt sacru pe care să îl repetaţi pentru a împuţina gândurile şi pentru a reuşi să pătrundeţi tot mai profund în interior.
Dar dacă aceste gânduri care apar în interiorul vostru nu sunt doar gânduri întâmplătoare şi ele vă perturbă starea de bine, starea de bine mentală, atunci trebuie să le priviţi cu atenţie. Aceste gânduri au la bază teama – teama de ceva?
Sunt aceste gânduri bazate pe nelinişte sau anxietate, pe nerăbdare?
Sunt aceste gânduri bazate pe aţaşament – pe faptul că noi suntem ataşaţi de ceva, în aşa fel incit nu putem înceta să ne gindim la aceasta?
Sunt aceste gânduri bazate pe neiertare? Sunt aceste gânduri bazate pe răzbunare, în sensul că vrem să ne întoarcem în trecut la cineva?
Sunt aceste gânduri bazate pe ură? Sunt aceste la baza bolii corpului? Ce au aceste gânduri la bază?
Dacă aceste gânduri ne spun o poveste, atunci este important să o înţelegem.
Folosiţi Puterea intelectului pentru a găsi solutii.
În primul rind, aş dori să spun că soluţia la orice problemă pe care o aveţi, se află deja în interiorul vostru, dar voi nu şţiţi acest lucru şi uneori nu credeţi acest lucru. Soluţia la orice problemă se află în interiorul sufletului vostru.
Când aceste gânduri vă perturbă în măsura în care atunci când staţi să meditaţi, nu puteţi să le îndepărtaţi din minte, atunci trebuie să le acordaţi atenţie folosind puterea intelectului.
Puteţi să raţionati, „Care este motivul pentru care aceste gânduri se află aici? De ce mă perturbă? Ce îmi spun ele? Care este lucrul care îmi provoacă teamă?
Care este lucrul de care sunt ataşat? Ce lucruri mă macină? Din ce motive sunt nelinişţit,anxios?”
Trebuie să căutăm soluţia, deoarece nu dorim să ne aflăm într-o stare de îngrijorare – ceea ce înseamnă o stare de stres. Conectarea la Sursa de Înţelepciune din Interior.
În mod evident, acest lucru arată o lipsă de continuitate cu acea Sursă de înţelepciune aflată în interiorul vostru. Arată o deconectare.
Arată o ignoranţă a sufletului, neînţelegerea ordinii Divine a lucrurilor, a Planului Divin al Universului, a Legii cauzei şi efectului din Univers.
Dacă sufletul a înţeles acest lucru, ar putea vedea scopul oricăror provocări din minte ca fiind o lecţie, o provocare pentru a creşte şi a se dezvolta.
Folosind intelectul pentru a destrăma acel model de gânduri care provoacă stres, trebuie de asemenea să căutăm să facem acea conexiune cu Sursa de înţelepciune aflată în interior.
Toate informaţiile se află în interior!
Dacă aveţi credinţa că lucrurile stau astfel, inspiraţi de aceia care sunt înţelepţi, atunci cu siguranţă stresul va dispărea.
Vom învăţa să trăim în smerenie, (capitulare,abandon) şi vom învăţa să trăim în acea conexiune intuitivă cu Sinele nostru Suprem aflat în interior, care ne poate da soluţia pentru orice problemă.
Universul Vrea să vă ajute. Este important să înţelegem că în acelaşi fel, avem probleme în Univers, şi suntem sresati din cauza ignoranţei noastre, a lipsei de conexiune, a ignoranţei în ceea ce priveşte Ordinea Divină a lucrurilor, a necunoaşterii de către noi a Legii cauzei şi efectului. 




Universul are un sistem de Graţie (Duh Sfant).
Acesta nu este un Univers care pedepseşte, absolut deloc! În acelaşi mod în care vă provoacă în ignoranţa voastră, în acelaşi mod oferă Graţie – în mod puternic, abundent pentru a vă ajuta să ieşiţi din ignoranţă.
Dacă aţi putea să înţelegeţi această fărâmă de înţelepciune! Universul este plin de bunăvoinţă nu este un Univers care să dorească să vă pedepsească, este un Univers care vrea să vă ajute să scăpaţi din sclavie.

Maestrul Sri Vasudeva

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.