joi, 7 aprilie 2016

Idei ce vă pot ajuta în vindecare




1. Deveniţi conştienţi de sursa oricărei vindecări. Urmăriţi să realizaţi faptul că dacă orientaţi într-o direcţie bună forţa subconştientului, puteţi să eliminaţi orice boală a corpului sau a minţii.

2. Elaboraţi un plan bine definit şi formulele potrivite pentru a face ca dorinţele dumneavoastră să pătrundă în subconştient.


3. Imaginaţi-vă cu claritate ceea ce doriţi şi deveniţi conştient că acel lucru reprezintă deja o realitate într-un plan subtil. Perseveraţi, veţi obţine în mod sigur rezultate.

4. Urmăriţi să înţelegeţi ce înseamnă credinţa. Ea reprezintă un gînd întreţinut cu perseverenţă, prin care dumneavoastră deveniţi creatorul unei anumite realităţi.

5. Să vă complaceţi în boală sau să credeţi că ceva v-ar putea face rău, acesta este cel mai rău lucru pe care-l puteţi gîndi. Credeţi cu tărie în sănătatea perfectă, în prosperitate, în pace şi în ocrotirea Divină.

6. Gîndurile nobile şi puternice, pe care le întreţineţi în mod perseverent în minte,se vor transforma în realitate, pe măsura naturii lor benefice.

7. Folosiţi beneficiile terapiei prin rugăciune, în viaţa de zi cu zi. Alegeţi un proiect, o idee, o imagine mentală. Focalizaţi-vă mental şi emoţional asupra acelei idei şi rămîneţi fidel pînă ce rugăciunea vi se va îndeplini.

8. Amintiţi-vă mereu că, dacă doriţi cu adevărat să aveţi puterea de a vindeca, oputeţi obţine prin credinţă, adică prin cunoaşterea modului în care conlucrează conştientul şi subconştientul.

9. Credinţa oarbă se manifestă atunci cînd se obţin vindecări ale unor bolnavi,fără a fi cunoscute exact forţele care intervin.

10. Rugaţi-vă pentru cei pe care îi iubiţi şi care sunt bolnavi. Relaxaţi-vă mintea şi emiteţi gînduri de sănătate, vitalitate şi perfecţiune, gînduri care se vor transmite în mentalul subiectiv (subconştientul) macrocosmic şi, ajungînd la bolnav, îl vor ajuta să se vindece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.