joi, 7 aprilie 2016

Puterea de vindecare apartine subconstientului



Rezumatul procedeelor curative 


1. Amintiţi-vă mereu că puterea curativă sălăşluieşte în propriul vostru subconştient.

2. Deveniţi conştient de faptul că încrederea este asemenea unei seminţe puse într-un pămînt fertil; ea va încolţi şi va da naştere unei plante din acelaşi soi. Semănaţi ideea (sămînţa) în subconştient, udaţi-o şi îngrijiţi-o printr-o stare de aşteptare, plină de încredere şi ea se va manifesta la timpul potrivit.

3. Ideea unei cărţi, a unei noi invenţii sau a unei piese de teatru pe care urmeazăsă o realizaţi este cît se poate de reală în mintea dumneavoastră. De ce să nuconsideraţi că acea idee a devenit deja realitate în planul fizic? Credeţi în realitatea ideii sau invenţii dumneavoastră şi, în măsura în care reuşiţi să dobîndiţi această încredere, veţi constata că ideea se materializează.

4. Atunci cînd vă rugaţi pentru binele cuiva, fiţi convinşi de faptul că forţa cu care reuşiţi să mentalizaţi o stare de sănătate, de perfecţiune şi de bucurie poate transforma prototipurile negative din subconştientul celui pentru care vă rugaţi.Rezultatele miraculoase nu vor întîrzia să apară.

5. Vindecările miraculoase de care aţi auzit vorbindu-se, sunt datorate puterii imaginaţiei şi a credinţei care acţionează asupra subconştientului şi activează forţele curative latente.


6. Orice boală porneşte din minte. Nimic nu se manifestă în corp fără să aibă deja un prototip mental corespunzător.

7. Aproape orice simptom de boală poate fi provocat prin sugestie hipnotică.Aceasta demonstrează marea putere a gîndului.

8. Nu tratamentul medical este cauza vindecării, ci doar credinţa fermă.

9. Fie că obiectul credinţei voastre este real, fie că nu, veţi obţine aceleaşi rezultate. Subconştientul răspunde cu fidelitate oricărui gînd care este suficient deputernic. Puteţi considera credinţa ca fiind tot un gînd şi trebuie să o cultivaţi mereu;nu aveţi nevoie de mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.