joi, 14 aprilie 2016

Verdele si albastrul in Feng Shui



Verde.
Acesta înseamnă echilibru, armonie, vindecare,dezvoltare, speranţă, abundenţa şi prosperitate, precum şi resurse neutilizate.Ajută sa scăpati de sentimente negative şi slăbeşte emoţiile. Efect calmant. Acesta simbolizează creşterea economică,libertatea şi fertilitatea. 

Oamenii care prefera verdele, dau dovada de compasiune sentimentală si dragoste. Ei sunt constanti şi de încredere.

Verdele situat în spectrul de frecvenţe între albastru şi galben, trezeşte gradul de conştientizare a vieţii. În cazul în care există verde, există un habitat favorabil pentru om.Legumele verzi aduc substanţe nutritive valoroase pentru organismul uman. Culoarea de vegetaţie, înregistrata în spaţiul interior, ne conecteaza cu natura. Ne simţim foarte activi, pentru că verdele este asociat cu creşterea economică şi dezvoltare.

Utilizarea verdelui pentru: exprimarea de legătură cu natura, crearea unor condiţii confortabile,educaţie, formare, recuperare, reabilitare, de odihnă sau consolare, indicaţii cu privire la ceva nou. 




Albastrul
Acesta este un simbol de mister, contemplare. Mijloace de inspiraţie, pace interioară, unitatea spirituală şi înţelegerea reciprocă, încredere, loialitate, rabdare, calm,multumire. 
Facilitează punerea în aplicare a dorinţelor. Culoarea justiţiei. Aceasta simbolizeaza încredere, loialitate, fiabilitate. Asocieri negative - suspiciune şi de melancolie.
Culoarea albastra creează un sentimentde adâncime, mister şi vă invită să cercetare. Este culoarea de independenţă şi de dorinţa pentru aventură. Cu toate acestea, la fel ca toate alte culori, are nuante pozitive şi negative.

Folositi albastru pentru ajutor în meditaţie.


Natura.

Natura, cu diversitatea sa de culoare: verde copaci, cerul albastru.
O sursă puternică de energie. 

Determina ce culori iti place in natura, mai întâi de toate, atunci când doriţi să vă relaxaţi şi relaxaţi-vă, ce culori sunt pentru a calma, stimula, a încuraja, un sentiment de calm, confort şi pace. Asiguraţi un colt de natura in casa sa, agăţat o imagine sau un tablou de locul dumneavoastră preferat în natură şi transmiterea de culoare şi de calitate pe care vă place.
Cât de des ne putem uita la ele şi ne imaginăm că absoarbe energie şi efectul echilibrului in culoare. Pentru a realiza o mai mare eficienţă rândul său, atracţiile pe aceeaşi culoare, în interiorul 
acesteia. 
Absoarbe culoarea ochilor lui, vizualizarea, în acelaşi timp ca trupul vostru este umplut cu o energie de vindecare.

Haine.

Culoarea privind îmbrăcămintea este strâns legat de corpul tau,prin urmare, de starea de energie.
Imbracamintea permite ajustarea de zi cu zi a culorii de energie. În contrast cu peretii, hainele se pot schimba în orice moment, în conformitate cu starea de spirit şi de starea curentă.


Imbracamintea - un sistem universal de corecţie a energiei.

Alege haine care te inspiră, încurajează creativitatea şi te ajută să exprimi dragostea ta.Schimbarea culorii de îmbrăcăminte, o persoană poate sa iasă în evidenţă, precum şi pentru a rămâne în umbră. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.