joi, 7 aprilie 2016

Semnificaţia tratamentului la distanţă




Să presupunem ca tocmai aţi aflat că mama dumneavoastră, care trăieşte în New York este bolnavă, dar nu o puteţi ajuta în mod fizic, căci locuiţi în Los Angeles . Cu toate acestea, deşi nu sunteţi aproape de ea, o puteţi ajuta rugîndu-vă pentru sănătatea ei: “Tatăl care sălăşluieşte în noi este Cel care săvîrşeşte cu adevărat orice faptă.”.
Subconştientul creator ne slujeşte, îndeplinind pentru noi orice acţiune, iar răspunsul său survine în mod automat.

Tratamentul mental, deci prin sugestii pozitive,are drept scop, să provoace o transformare profundă în mentalitatea dumneavoastră, să vă obişnuiască cu ideea că mama dumneavoastră este plină de sănătate şi armonie. Aceastăstare va pătrunde şi în subconştient, care este acelaşi cu subconştientul mameidumneavoastră, căci spiritul creator este unic. Dacă nutriţi gînduri de sănătate, vitalitate şiperfecţiune, acestea se transmit mentalului subcon-ştient universal şi la acest nivelacţionează asupra corpului mamei dumneavoastră, pe care-l vindecă.În planul mental nu există limitări impuse de timp şi spaţiu. Iată de ce energiile mentale emise de dumneavoastră pot acţiona asupra mamei, oriunde s-ar afla ea. În realitate, tratamentul la distanţă nu se deosebeşte cu nimic de cazul cînd bolnavul se află în apropiere, căci spiritul universal este omniprezent. Procesul de vindecare prin rugăciune reprezintă o proiecţie conştientă a gîndurilor (deci a energiilor mentale)pozitive asupra bolnavului. Astfel, cînd întreţineţi în mod perseverent gînduri de sănătate şi de bunăstare în legătură cu cineva bolnav, aceste calităţi vor fi mult dinamizate în fiinţa sa, determinînd o ameliorare a suferinţei sau chiar o vindecare aparent miraculoasă. Iată,în continuare, un exemplu perfect de tratament la distanţă. Recent, o persoană din Los Angeles a aflat că, mama sa, care locuia la New York, era bolnavă de tromboză coronară şi s-a decis să se roage pentru ea în felul următor: “Forţa vindecătoare se manifestă, chiar acum, în locul unde se află mama mea. Starea fizică cu care ea se confruntă nu este decît o reflexie a gîndurilor sale, ce sunt asemenea unor umbre proiectate pe un ecran. Pentru ca imaginile de pe ecran să se modifice, trebuie să proiectez alt film. Mentalul meu este acum ca un aparat de proiecţie, care generează imaginea mamei mele, perfect sănătoasă şi plină de armonie. Forţa benefică nesfîrşită, care a creat-o odată pe mama mea, o cuprinde acum şi scaldă fiecare atom al fiinţei ei într-un ocean de pace şi de fericire. Medicii ei sunt
ghidaţi de către această forţă divină şi chiar mama este dirijată pentru a face tot ceea ce poate ajuta la vindecarea ei. În mod sigur, această boală nu există în planul Realităţii Ultime, căci altfel nu s-ar fi putut vindeca. În acest moment mă raportez la Puterea Infinităa dragostei şi a vieţii şi doresc ca armonia, pacea şi sănătatea să se manifeste plenar în fiinţa mamei mele.”

Această rugăciune, spusă de cîteva ori pe zi, a determinat în cîteva zile însănătoşirea bolnavei, spre mirarea medicului care o trata. Concluzia ce se impune este că hotărîrea fermă şi credinţa de nezdruncinat în puterea lui Dumnezeu pot produce rezultate minunate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.