luni, 18 aprilie 2016

Suflet pereche sau un prieten?





Indiferent dacă ai fost mereu "dragoste nefericită", aveti probleme cu atragerea unui partener sau o relatie pe termen lung,Feng Shui poate ajuta iubirea ta.

După efectuarea modificărilor fizice în spatiul de locuit, puteti
obtine, de asemenea, o schimbare la nivel emotional. Totul este o chestiune de a realiza un echilibru.




Filosofii antici, care au creat teoria Feng Shui, sunt de părere că, căsătoria este starea cea mai de dorita de iubire. 
În prezent, multi oameni sunt constienti de faptul că, pentru ei este vital pentru a găsi un partener adevărat pentru viată si pentru dragoste. 


Presiunea opiniei publice.


În ciuda unei cariere de succes si unui cerc larg de prieteni, multi oameni simt esecuri, dacă nu au un partener pe termen scurt.


În lumea modernă, prin mass-media, publicitate si alte tipuri de presiune a opiniei publice, suntem în mod constant bombardati de ideea că viața noastră va fi completă doar atunci când reusim să găsim "sufletul pereche".

Angajamente pentru viata?

Indiferent de presiunea opiniei publice, mentinerea unor relatii dintre cei doi parteneri înainte de sfârsitul duratei de viată, nu este pentru toata lumea.
În timp ce pentru unii oameni, poate fi RAIUL, pentru altii e ca o condamnare pe viată!
Prin urmare, înainte de a vă decide să aplicati Feng Shui pentru recuperarea vietii personale, întrebati-va exact ce doriti să realizati cu ea. Doriti sa impartiti spatiul de viata cu partenerul tau in mod regulat sau preferati să va vedeti cu prietenul sau prietena în timpul unei întâlniri sau poate esti atat de ocupat cu cariera ta si ai vrea doar să ai pe cineva cu care te poti relaxa în timpul unui week-end sau în timpul sărbătorilor?
Odată ce ati aflat ce fel de partener doriti, puteti face o mai bună utilizare a tehnicilor propuse Shui Feng si mijloace pentru a atrage partenerul de acest tip. 

Probleme de relationare.

Dificultati în dragoste si relatii cu un partener este numit dezechilibru de energie chi, care este în principal un dezechilibru de energie de pământ.

Energia pamantului - aceasta este componenta cea mai fundamentală a filosofiei chineze, identificand cinci componente ale qi, din păcate acest element este cel care lipseste pentru persoanele care locuiesc în Occident. 
Cu toate acestea, înainte de a începe procesul de îmbogătire de energie de pământ, trebuie să întelegem mai întâi ce acest tip de energie, care sunt caracteristicile sale si modul în care interactionează cu restul celor patru elemente care alcătuiesc energia chi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.