marți, 4 aprilie 2017

Cum si-a gasit Doreen Virtue sufletul pereche ?



Primul sot al psihologului si autoarei de carti cu ingeri, Doreen Virtue, obisnuia sa ii spuna acesteia ca este "proasta si grasa" pe cand era studenta la psihologie. Probabil, acest barbat se simtea complexat de sotia lui. Doreen a divortat si a incercat sa isi gaseasca fericirea alaturi de un coleg de facultate, cu care a fost casatorita timp de 7 ani. Am povestit toate acestea, ca sa observati ca si oamenii cu har pot avea propriile plati karmice. 



Totusi, Doreen nu s-a lasat invinsa de soarta si avand ca model casatoria parintilor ei, care s-au iubit toata viata, aceasta a incercat sa isi gaseasca sufletul pereche prin metodele pe care le aplica pacientilor ei. Una din metode este metafizica si a facut o lista cu calitatile pe care si le dorea la viitorul ei partener.
Important este sa scrieti lista respectiva exact cum v-am explicat in articolele despre iubire scrise pe blog.
Doreen a scris lista si apoi a aruncat-o intr-un sertar. A lasat Universul sa lucreze pentru ea. Dupa nici o saptamana, l-a intalnit pe Michael, care s-a dovedit a fi sufletul ei pereche.



Acest articol vine in intampinarea celor care mi-au scris in ultima vreme si s-au confesat ca sunt singuri. Universul doreste sa va ajute cu indeplinirea propriilor dorinte, daca faceti un minimum de efort. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.