vineri, 7 aprilie 2017

Protectia impotriva vampirilor energetici



Invocarea protecţiei

Este esenţial ca înainte de fiecare meditaţie (şi chiar la început de zi şi în momentele pe care le presimţim critice) să invocăm Protecţie. Una din protecţiile de este să cerem să fim învăluiţi şi protejaţi de Lumina Aurie a Prezenţei noastre Divine.

Ajută (dar nu este obligatoriu dacă există persoane care au dificultăţi în vizualizare) să vizualizăm Lumina Aurie cum coboară prin chakra Coroanei (creştetul capului) şi ne învăluie tot corpul până la picioare, radiand şi în exterior.

Prin vizualizare implicăm şi corpul Mental. Dincolo de vizualizare, este important să simţim şi să ştim că Lumina Aurie ne învăluie, ceea ce implică şi corpul emoţional. Practic simţim că facem o baie caldă şi iubitoare de Lumină Aurie.

Protecţia

Aici vom folosi următoarea invocare:

• Invoc acum cea mai înaltă Protecţie Divină, în timpul meditaţiei şi în fiecare moment al zilei în care este necesar. Cer ca Spaţiul meu Sacru să fie scăldat şi protejat de Lumina Aurie a Prezenţei mele Divine. Cer ca Lumina Albastru-Turcoaz a Arhanghelului Mihail să mă înconjoare şi să mă protejeze în timpul acestei meditaţii.

După ce rostim calm dar ferm această invocare în etapa protecţiei (vedeti mesajul precedent), este de folos sa vizualizăm o Lumină Aurie coborând din ceruri prin chakra coroanei (creştetul capului) prin tot corpul. Corpul nostru străluceşte de Lumina Aurie.




Vizualizăm apoi al doilea strat al Protecţiei, Lumina Albastru-Turcoaz a Arhanghelului Mihail. Aceasta înconjoară corpul nostru, scăldat şi impregnat de Lumina Aurie a Prezenţei noastre Divine.

Vizualizăm şi al treilea strat de protecţie, ce înconjoară stratul turcoaz. Acest al treilea strat este format tot din Lumina Aurie a Prezenţei noastre Divine.

Ca analogie, pentru a fi mai uşor, putem să vizualizăm şi să ne simţim ca într-un Ou Divin, unde "gălbenuşul" suntem noi, scăldaţi în lumina Aurie, "albuşul" este Lumina Albastru-Turcoaz a Arhanghelului Mihail, iar "coaja" este formată tot din Lumina Aurie.

Cei care au dificultăţi în vizualizare nu trebuie să îşi facă probleme. Este foarte important să simţim şi să ştim că straturile de protecţie evocate mai sus şi invocate în momentul anterior funcţionează.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.