miercuri, 19 aprilie 2017

Darul unicornilor



Unicornii sunt una din cele mai frumoase fiinte divine.Acesti cai albi, frumosi, cu coamele de aur și coarne proeminente, sunt constiinta iubirii pure, care radiază pe pamant. Ei pot avea roluri de vindecare profunde pentru a ajuta oamenii. Darul lor pentru noi ca rasa este dragostea divină necondiționată , care poate fi accesata de către toți cei care o cer.

Ei vor vindeca inima ta traumatizată din trecut și prezent, precum și de umplere a corpului cu strălucirea radiantă a iubirii. Vindecări profunde se pot întâmpla pentru oamenii care accesează și lucrează cu energia unicornului.



Mesajul Unicornului:

„Acum,pe pământ,mai mult ca oricând unicornii trimit dragostea lor divină pentru a indeparta frica care a cuprins planeta Pământ. Apelati la noi pentru a vindeca inima ta,de durerea din trecut și deschidem un nou aflux de iubire divină la dispoziția tuturor celor care locuiesc pe planetă acum. 
Unicornii doresc să se întoarcă pe pământ pentru a oferi intelepciune lucratorilor cu lumina, pentru a beneficia de experiența noastră în vindecări vibraționale înalte. 
Vă rugăm sa folositi un  cuart roz, cand luati legatura cu noi pentru vindecare si pentru a folosi lumina oferita de cornul din frunte. Eliberați-va de temerile și preocupările voastre pentru a va conecta la energia unicorn,care se află, în interiorul fiecăruia dintre voi doar gata pentru a fi accesata".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.