vineri, 7 aprilie 2017

Profesia destinata


Pe cand lucram ca psiholog cu copii de la o scoala, am fost intrebata de acestia ce profesie sa isi aleaga.Au primit urmatoarele raspunsuri...

1.Alegeti profesia care sa va placa pentru ca uneori trebuie sa munciti 8-10 ore sau mai mult, pentru a va indeplini sarcinile. 
Daca nu va place ceea ce faceti, acest lucru devine ceva banal si o corvoada.


2.In ziua de azi multi isi aleg profesia in functie de banii castigati, apoi se mira ca nu mai rezista la locul de munca. In viata nu puteti sa aveti bani multi si odihna.Merita ? Atunci, continuati...

3.Ideal ar fi sa va gasiti o meserie care sa imbine banii cu ceea ce va place sa faceti, talentul care va da impulsul de a avea rezultate minunate la locul de munca. In timpurile pe care le traim este un mare noroc sa avem un loc de munca. Asa ca pretuiti ceea ce aveti deja....

4.Nu ascultati de parinti in alegerea profesiei. Ei se vor mandri cu faptul ca fiul sau fiica sunt avocati, dar nu vor sti pretul platit de acestia, cand fac ceea ce au ales altii in locul lor. Profesoara mea de engleza din facultate si-a obligat baiatul sa faca facultatea de drept, dar acel copil nu a profesat niciodata ca avocat. Era asistent universitar la facultatea de drept. Mama lui a recunoscut ca a gresit cand l-a indemnat pe acest drum. Din punct de vedere spiritual, parintii pot schimba destinul copiilor intervenind in profesia copiilor.

5.S-ar putea ca la un moment dat, sa va saturati de meseria pe care o faceti, aceasta se intampla din cauza rutinei si oboselii acumulate in timp. Gasiti-va timp pentru o relaxare, sa va adunati gandurile si energia necesara continuarii muncii pe care o prestati. Daca ati obosit, nu inseamna ca nu v-ati ales corect meseria si nu va este destinata.



La final, am lasat niste rugaciuni pentru un ajutor suplimentar din partea ingerilor in alegerea meseriei voastre.

Drag inger Dima al invataturii,

Te chem inger al invataturii, pentru a ma sfatui in privinta profesiei pe care vreau sa o aleg. Stiu ca imi vei trimite un semn prin care sa fac alegerea corecta pentru mine. Iti sunt recunoscator si te rog sa ma binecuvantezi. Iti multumesc.


Iubit arhanghel Mihail,

Stiu ca poti deveni indrumatorul potrivit pentru a ma ajuta cu profesia pe care mi-am ales-o. Ajuta-ma sa inteleg daca acesta e drumul cel bun ales de mine in viata.Iti multumesc .

P.S. Ca de obicei, le puteti adapta cerintelor voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.