joi, 6 aprilie 2017

GASIREA UNUI LOC DE MUNCA




Spirit Infinit, deschide drumul pentru slujba mea dreapta! Arunc povara lipsei unui loc de munca Dumnezeului din mine si sunt liber/a sa am un loc de munca si sa prosper. Aduc multumiri ca primesc dorinta dreapta a inimii mele. 
Intr-o maniera usoara si relaxata, intr-un mod sanatos si pozitiv, am o munca minunata, aduc servicii minunate, pentru o plata minunata. (functioneaza foarte bine si cand muncesti mult la serviciu si nu esti multumit/a de salariu). 
Intr-o maniera usoara si relaxata, intr-un mod sanatos si pozitiv, am o afacere minunata, ofer servicii minunate, pentru o plata minunata. (cand vrei sa ai o afacere de succes si sa ai clienti multi).




Ceea ce Dumnezeu a facut pentru altii, El face acum pentru mine mai mult. (cand simti ca esti cuprins/a de invidie, cand observi ca tu ai probleme si cei din jur o duc bine, iar acest lucru te deranjeaza)

Zidurile lipsei si intarzierii se naruie acum si intru in tara fagaduintei mele sub gratie. (cand simti ca traiesti in trecut, te plangi tot timpul de necazurile tale si esti descurajat sa schimbi ceva). 

Neasteptatul se petrece, binele meu aparent imposibil se intampla acum. (este foarte puternica cand mintea rationala iti spune in continuu: nu se poate… nu se poate… nu se poate).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.