miercuri, 6 mai 2015

Cum fac deosebirea intre un inger adevarat si unul fals ?



Dacă chemati ingerii in timpul rugaciunii sau meditatiei, este important sa aflati dacă este sau nu, ingerul dvs pazitor cu adevărat sau alti ingeri sfinti pe care Dumnezeu i-a trimis să vegheze asupra ta.

Asta pentru ca, atunci cand va rugati sau meditati la un înger se pot deschide usile spirituale prin care orice înger alege sa intre. Asa cum verificati identitatea oricarei persoane care intră in casa ta, este important să verificati identitatea oricărui înger care vine la dumneavoastră, pentru propria protectie.





Testarea prezentei angelice care vine la tine este esentială, pentru 
a vă proteja de ingerii cazuti care înseală oamenii pretinzând a fi îngeri sfinti, dar care au, de fapt intentii rele fată de tine - in contrast cu scopurile bune pe care îngeri păzitori doresc sa le îndeplinească în viata ta.




Nu este nevoie să vă faceti griji că îngerul tău păzitor va fi jignit de cererea de confirmare a identitatii lui sau a ei. 

Dacă este într-adevăr îngerul tău păzitor care te vizitează, îngerul va fi bucuros că ai cerut o confirmare,pentru ca unul din scopurile ingerilor este de a te proteja de rau.

Cum se face ?
Puteti cere îngerului sa va ofere un semn care este semnificativ pentru credinta voastră - ceva care va va ajuta mai mult despre scopurile îngerului pentru a comunica cu tine. 

Este important să se puna îngerului câteva întrebări,cum ar fi ceea ce crede despre Dumnezeu si de ce
În cazul în care îngerul sau îngerii vă dau un mesaj de un fel, 
trebuie să testati apoi daca este adevarat.
Un exemplu verificat de mine
"O prietena mi-a cerut un sfat referitor la niste cumparaturi, iar ingerul pe care l-am intrebat, mi-a comunicat ca exista un al doilea magazin mult mai ieftin de care prietena nu stia. Surpriza sau nu, prietena a gasit magazinul cu pricina, desi la inceput nu a crezut ca acesta exista, deoarece cunoastea bine zona unde isi facea cumparaturile."



Un sentiment de pace

Tineti minte că ar trebui să simtiti un sentiment de pace în prezenta îngerul tău păzitor. Dacă vă simtiti tulburat sau supărat în vreun fel (anxietate, rusine sau agitatie), este un semn că îngerul care comunica cu tine, nu este cu adevărat îngerul tău păzitor. 
Amintiti-vă că îngerul tău păzitor TE IUBESTE PROFUND 
si vrea să te binecuvânteze, nu sa te supere.


După ce-i aflati adevarata identitate

Dacă îngerul cu care comunicati, nu este de fapt un înger sfânt, ii puteti spune să plece,apoi rugati-vă direct la Dumnezeu, cerându-i să vă protejeze de înselăciune.



Dacă îngerul este INGERUL TAU PAZITOR sau un alt înger sfânt care veghează peste voi, multumiti îngerului si continuati conversatia în rugăciune sau meditatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.