luni, 11 mai 2015

Cum poti scapa de kg in plus cu ajutorul ingerilor


In primul rand trebuie sa observati motivul pentru care mancati in plus, este vorba de foame, nervi, plictiseala, un mod de aparare impotriva criticii venite din partea celorlalti, lipsa iubirii, suparare, etc.



Exista o rugaciune folositoare catre ingeri, fiecare isi cunoaste ingerul pazitor si cei 7 arhangheli prezentati de mine pe blog.

Eu lucrez cu arhanghelul Rafael, pentru ca el se ocupa de vindecare.
În primul rând, închide ochii într-un loc linistit si respira profund. Concentreaza-te asupra excesului de greutate si intreaba 

"De ce esti cu mine? Carui scop te servesc? "
Ascultati răspunsul, care v-ar putea surprinde. Cel mai probabil, excesul de greutate vă va spune că încearcă să te protejeze de ceva. "De cine vrei sa ma protejezi sau de ce?" 

Spun apoi excesului de greutate: "Iti multumesc pentru oferta de a ma proteja. Apreciez ajutorul tau. De acum, însă, mă voi proteja fără ajutorul tău. Acum sunteti libere sa plecati in mod pasnic unde doriti (vorbim de kg). Multumesc. "

Va veti simti mai usor dupa aceasta conversatie, pentru că nu veti mai fi suparat din cauza excesului de greutate. 
Vei avea compasiune pentru tine si greutatea ta. Vei simti nevoia 
de alimente mult mai sanatoase decat pana acum.Vei avea curajul sa luptati pentru o silueta frumoasa. Excesul de greutate va scădea incet, deoarece nu va mai fi nevoie de el pentru protectia ta.


Mai exista un motiv pentru care se mananca in exces, e vorba de atacurile psihice energetice. Aici nu mai poate fi vorba de senzatia de foame obisnuita.

Mod de aparare 
Imagineaza-ti o sfera luminoasa care porneste din plexul solar si se intinde pe toata suprafata corpului tau, aceasta te va curati si te va ajuta sa te aperi impotriva atacurilor psihice care se manifesta sub forma unui apetit mare.

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.