luni, 4 mai 2015

Sarea, cea mai puternica arma impotriva energiei negative


Reţeta mea favorită de baie cu sare 

Umple cada cu apă, asigurându-va că este o temperatura caldă şi confortabilă. Adaugă aproximativ 2 pumni de sare de mare neprelucrată şi de înalta calitate. 



Îmi place să folosesc sare Himalaya roz, care este în mod natural plină de minerale benefice, dar orice sare pură şi nerafinata este perfectă.

Atunci când adăugaţi sare în apă, imaginaţi ca o lumina turnarea în cada de baie, precum şi transformarea apei având cea mai mare vibraţie posibilă ( lumina lichid) pentru a curata complet şi înalta fiinţa ta.

Se adaugă două picături de lavandă şi două picături de ulei esenţă de tămâie. Dacă nu aveţi uleiuri esenţiale, renunţaţi la această metodă. Dar prin adăugarea uleiurilor esenţiale de înalta calitate, baia dumneavoastră va oferi o relaxare mai profundă şi o ridicare a vibraţiilor chiar mai mare.Îmi place sa adaug câteva cristale în apă.Pentru o atmosfera mai plăcută aprinde câteva lumânări în culorile preferate, dacă doriţi, pune nişte muzică relaxantă. 

Înainte de a ajunge în baia cu sare, meditaţi pentru a stabili intenţia de a elibera toate negativitatea stocată în mintea ta, corpul şi spiritul tău.


Scufundă-te complet în apă cu sare, timp de aproximativ 20-30 de minute, senzaţia de bine este doar pentru a va relaxa şi reîncarca cu energie pozitiva. Dacă este dificil pentru tine a scufunda capul sub apă, folosiţi un pahar pentru a varsa apa pe cap.Dacă va gândiţi la ce va deranjează, ceea ce este normal, veţi observă că, negativitatea va dispărea ca uleiul deasupra apei, mai ales dacă expuneti asta luminei divine. 

Relaxaţi-va, respiraţi şi bucuraţi-va de apa liniştitoare şi caldă pentru a curati mintea, corpul şi spiritul. Când aţi terminat cu baia, puteţi doar să va clatiti cu un dus rapid sau folositi un prosop. Vizualizaţi un scut de lumina în jurul vostru, baia poate avea loc o dată pe săptămâna, dar zidul de lumina şi iubire să va înconjoare zilnic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.