luni, 11 mai 2015

De ce nu se indeplinesc dorintele cerute ingerilor ?




Îngerii vibreaza la un nivel foarte înalt si poate dura un timp pentru a te acorda la aceasta vibratie mare. Ai rabdare!

Motivele pentru care nu sunt ascultat de ingeri sunt:

1. Dieta
Cofeina, excesul de alcool, fumatul, alimente ambalate care contin aditivi chimici si conservanti, sunt alimente de vibratii tot mici, care pot bloca călăuzirea divină

2. Droguri - e o prostie sa crezi ca acestea te vor ajuta in vreun fel.

3. Oamenii negativi si situatii
Poate fi vorba de oamenii negativi din jurul vostru, incercat sa stati departe de ei. Poate fi si viata dezordonata pe care o duci si nu este pe placul ingerilor.

4. Viata dezordonata

Dacă haosul este in viata ta sau provine de la altii atunci este dificil sa te conectezi cu ingerii. Rugati ingerii sa va taie cordoanele de frica - specialist este ARHANGHELUL MIHAIL - gasiti pe blog cum va ajuta aceasta. 




5. Loc si un timp plin de pace
Îngerii sunt atrasi de atmosfere curate, linistite, poate fi camera ta, curata, curatata de energii negative, fara telefoane mobile sau alte aparate care te vor deranja sa iei legatura cu ei.

6. Răbdarea
Daca nu ati lucrat pana acum cu ingerii, e destul de greu sa meditati si sa aveti mintea linistita si in conexiune cu acestia.Aveti rabdare pana veti obtine rezultate.


7.Nu dati vina pe ingeri cand nu se implinesc dorintele voastre, de multe ori acestia te pot proteja de o situatie pe care tu o crezi buna pentru tine, dar ei nu o considera asa. 

Exemplu, multi oameni isi cer cu disperare dreptul la fericire prin gasirea sufletului pereche, dar nu totdeauna omul pe care il consideram potrivit, este cel care ne trebuie. Pentru oameni iubirea poate fi oarba, dar ingerii vad dincolo de aparente. Lasati totul in grija lor si aveti rabdare. 

Acest articol vine in intampinarea tuturor care mi-au scris si s-au plans ca ingerii nu ii asculta si nu le indeplinesc dorintele. Nimic mai fals, ingerii stiu foarte bine sa aranjeze totul in favoarea noastra.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.