sâmbătă, 23 mai 2015

Ingerii vindeca teama de moarte




Multi oameni se luptă cu  teama când se apropie moartea sau când pur si simplu se gândesc la moarte . Frica de moarte este atât de comună si se numeste: thanatafobie. 
O multime de studii de cercetare au arătat că frica de moarte este universala printre oamenii din intreaga lume. Oamenii se tem de fapt, de suferinta indurata atunci când mor si se tem pentru ce se va întâmpla cu ei după moarte, întrebându-se dacă vor merge în iad sau rai.


De-a lungul istoriei, oameni de diferite religii au vorbit despre "Îngerul Mortii", care face exact acest lucru. 
Multi oameni din toate categoriile sociale care au avut experiente aproape de moarte au povestit, că au întâlnit îngeri care i-au ajutat si oamenii care au asistat pe cei dragi cand au murit au observat ingerii care le-au adus pacea. 
De exemplu, chiar înainte de moarte, faimosul inventator Thomas Edison care a murit în 1931,a remarcat: "Este foarte frumos acolo."



Când oamenii mor, îngerii pot însoti sufletele lor într-o altă dimensiune, în cazul în care vor trăi. Acesta poate fi doar un înger care insoteste un anumit suflet sau poate fi un grup mare de îngeri care fac călătoria alături de sufletul unei persoane.

Traditia musulmană spune că îngerul Azrael desparte sufletul de corp în momentul mortii, Azrael si alti îngeri îl însotesc in viața de apoi.

Traditia evreiască spune că există multi îngeri (inclusiv Gabriel , Samael, Sariel si Jeremiel ), care ar putea ajuta oamenii  sa faca 

mai usoara trecerea spre dincolo.Si arhanghelul Mihail ajuta sufletele celor care pleaca pentru totdeauna.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.