luni, 4 mai 2015

Protectia numita coaja de ou



TEHNICA coajă de ou:
Un exercitiu spiritual simplu si foarte eficient pentru
protectie impotriva atacurilor psihice si influente nedorite
Curata câmpul vostru energetic
Scoate Entitătile si taie legaturile negative karmice



Nu aveti nevoie pentru a vedea, decat se  face exercitiul cu ochii inchisi.Folositi-va de imaginatie. Energia subtila este efectuată prin intentia voastră.

Există un câmp de energie în jurul fiecăruia dintre noi. Acesta are forma ca o coajă de ou. Există multe culori diferite, probabil, unele cu nori în ea. Când te relaxezi, se extinde.
Multi oameni au atât de multi norii cenusii in "coaja de ou" ,incat nu se pot vedea culorile lor.
Multi au "gauri", "lacrimi" în straturile exterioare de energie. Este ceva obisnuit cand exista mici "entităti" lipite pe domeniul energetic, pentru blocarea energiei.
Aceste entităti sau blocuri de energie pot provoca de fapt, boli fizice, care care sunt greu de diagnosticat sau de tratat de catre un doctor,  cum ar fi oboseala cronica, dureri de cap, dureri ciudate si alte lucruri.

În primul rând, să începem curătarea energiei si consolidarea protectiei tale psihice.

(Inchide ochii)
Imagineaza-ti ca aveti o coajă de ou care te înconjoară. Atentie la partea cojii de ou din exterior. Imagineaza-ti că puteti face învelisul mai gros, până când acesta este "până la 2"cm grosime.
Este o coajă de ou frumoasa, dura, care permite numai celor mai inalte vibratii sa intre in tine, celalalte joase nu au acces.
Apoi, verificati exteriorul carcasei pentru crapaturi sau lacrimi in coaja de ou. Multi oameni le au, asa ca daca faci asta, vei gasi doar de aproape.
Puteti face acest lucru, prin imaginatie că aveti un ac si ata, lipici sau orice ce doriti să utilizati pentru a închide gaura si a avea o coaja de ou puternica.

Atunci când coaja de ou este frumoasa si solida, scoate un spray si pulverizează un strat gros pe partea exterioară a carcasei.
Acest lucru va permite tot ce este aruncat la tine (de nimeni sau nimic) să alunece pe partea dreapta. Acum are protectie psihica.

** Într-un caz de atac psihic extrem, puteti folosi o oglinda pe partea exterioară a cojii, pentru scurt timp. Acest lucru va trimite tot ce este aruncat la tine înapoi la persoana.
Dar tineti cont de faptul că acest lucru va continua jocul karmic dintre voi doi, iar eu nu-l recomand sa se faca în conditii normale.





Imagineaza-ti un cablu sau rădăcini de copaci care ies din baza coloanei vertebrale si merg în jos, prin coajă, în pământ.
Acest cablu (sau rădăcini), nu vor interfera cu puterea din coaja de ou sau va permite ceva nou în ea.
Energia curge si puteti trage energie prin ea, dar nimic altceva nu poate veni înapoi în câmpul vostru energetic în acest fel. 



La partea de jos a cojii există o scurgere. Este un canal de scurgere sau supapă. Ies chestii, dar nu poate veni nimic înapoi.
Vizualizeaza o lumină frumoasă albă care vine prin partea de sus a cojii si curata interiorul.
Vizualizez că am un cap de dus in partea de sus a carcasei, în interior, un pulverizator de mână, stropesc cu lumina alba tot ce pot pulveriza în jurul meu Unele locuri de energie pot avea nori sau ceata. Aceasta lumina alba va curati tot. Continua pulverizarea în interior cu lumina alba, curata orice locuri murdare sau gri, apoi lasa lucrurile murdare sa iasa din coaja, prin scurgere. Scurgerea nu va interfera cu cablul pămîntului sau rădăcini, care ies din baza coloanei vertebrale. 





Când ati terminat de pulverizat, se va verifica in exterior coaja de ou din nou. Verificati din timp, dacă nu există obiecte sau entităti blocate pe exteriorul acesteia. Verificati cu atentie. Apoi verificati interiorul si apoi mai aproape de corpul tau. Uita-te dupa capuse si dacă le veti găsi, doar le scoateti prin scurgere sau chemati Îngerul Păzitor sa va ajute cu aceasta.





După ce dai afara entitatile, du-te înapoi si pulverizează coaja din nou. Apoi uita-te din nou.Acestea sunt implanturi. Ele pot arata ca un surub, o aschie,ceva care arata ca acestea, nu au ce cauta acolo.
Uita-te dupa ceva care este deloc neobisnuit. (Un coleg a găsit un obiect în formă de cească de ceai, care a avut o anumită importantă pentru el.)
Amintiti-vă să va uitati la partea din spate a gatului, sub brate, in spatele genunchilor,între degetele de la picioare. Este comun să le găsim aici.
Dacă ati găsit ceva, scoateti-l / le. Spala-te jos spre scurgere si chemati Îngerul Păzitor pentru a se ocupa mai departe.
Apoi, uita-te din nou in interiorul câmpului vostru energetic. Aruncati din nou cu lumina.

Observati baza chakrei si vedeti daca simtiti orice cordoane care ies din ea.
Verificati fata si spate!
Aceste legături karmice s-ar putea simti ca pânzele de păianjen sau cum ar fi cabluri mari.

Vizualizeaza ca ai un foarfece. (Eu folosesc o sabie!) Ai tăiat doar ceea ce este adecvat si corect pentru tine, in acest moment, lăsând doar legăturile dragostei în loc. Asta este intentia ta si asa va fi. 




Ia legăturile într-o mână, departe de corp, cu cealaltă mână, taie legăturile, spunand:
"Am tăiat acum aceste legături karmice, legarea de o persoana, astfel avand libertate."In acest mod se curata si chakrele.





Când ati terminat, verificati din nou pămîntul si grosimea cojii de ou.Apoi deschideti încet ochii. Esti curat sau curata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.