vineri, 29 mai 2015

Flacara albastra, cea mai puternica energie



Raza albastra este prima rază de lumină. Energia acestei raze albastre este sursa tuturor celorlalte energii. Raza albastra este centrul puterii si energiei. 
Prima raza este reprezentată prin 
puterea de intentie, cauza, directia, centralizarea si unitatea, 
iar cheia este  - Vointa Divină. 
Calitătile de bază ale razei albastre se manifestă prin energiile puterii, credinta si protectie.

Invocarea flacarii albastre trebuie efectuată duminică, deoarece aceasta este ziua în care aceasta raza este deosebit de dominantă. Reprezentantul său cel mai de vaza este Arhanghelul Mihail , al cărui aspect magnific si prezenta a fost păstrat în constiinta umanitătii.

Arhanghelul Mihail este liderul tuturor arhanghelilor si îngerilor . Cu sabia flacarii albastre, Arhanghelul Mihail va poate elibera de karma rea, energia negativă si restrictiile care te leaga de alte persoane, situatii si amintiri din trecut. El vă poate da putere si protectie fata de gandurile negative. În fiecare zi, Arhanghelul Mihail lucreaza in astral pentru a dizolva ura, invidia si frica. În această sarcină El este ajutat de o legiune de îngeri si de sabia de foc albastra. 




Dacă cineva îti trimite gânduri negative, puterea ta va slăbi si acest lucru poate submina succesul în viată.
Rugam Arhanghelul Mihail să stea între tine si expeditorul acestor gânduri negative,pentru a vă proteja. Acesta este modul lui de a transforma negativul în pozitiv. Arhanghelul Mihail va face mai curajos si mai puternic, astfel încât să va puteti rezolva problemele mai usor. El va întări vointa lui Dumnezeu în tine, ca si puterea credintei. Ambele aceste calităti vor alimenta puterea ta interioara, iar motivatia ta va deveni nobila si dezinteresata.
Partea feminină a naturii divine pentru Arhanghelul Mihail este CREDINTA. 


Rugati-vă ca Arhanghelul Mihail să va elibereze din lanturile emotionale si de altă natură, care vă leagă de alte persoane sau circumstante din trecut. Rugati-vă astfel încât să fiti plini cu iubire si să se realizeze în tine puterea luminii.
Simt aceasta lumina in inima ta care va contribui la construirea unui "pod de libertate" pe această cale de catre ingeri. 

În acest demers, veti primi ajutorul Arhanghelului Mihail. 
Va rugam sa-i cereti ajutor în timp ce ai încredere în tine, pentru că "celui ce bate, i se va deschide". Cere-i să trimita pe îngerii Săi inaltati de protectie pentru tine si cei dragi, pentru intregul Pamant. 
Cere-i sa te elibereze de toate gândurile, care nu sunt compatibile cu planul divin pentru tine. Niciun înger nu va veni, niciun înger nu va interveni, dacă nu-i cereti, pentru ca nu poate trece peste liberul arbitru al fiecaruia.


Cristalele razei albastre sunt: ​​safirul albastru deschis, topazul albastru deschis si acvamarinul. Aceste cristale sunt conectate la chakra Vishuddha . In imagine, safir albastru deschis.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.