miercuri, 4 mai 2016

Protectia naturala impotriva racelii si gripei



Este surprinzător cât de puţini ştiu să-şi folosească forţa subconştientului pentru ameliorarea stării de suferinţă a corpului. Poate tocmai de aceea există atât de mulţi care consideră tratamentul pe cale psihică ceva mistic şi inexplicabil. Dar oare este ceva mai inexplicabil decât pasiunea unor pacienţi pentru teancurile de reţete pline de medicamente prescrise de medici pentru cutare sau cutare maladie, mai mult sau mai puţin banală, medicamente cu efecte secundare, unele chiar grave asupra organismului? 

Să nu luăm decât un singur exemplu, pe care 1-am repetat deja de nenumărate ori în diferite cercuri: copilul a început să-ţi tuşească.

Te duci la medic, de la el la farmacie, iar de acolo revii acasă cu o pungă plină cu antibiotice. 

Şi asta în cazul unei răceli banale (unde există nenumărate reţete naturiste şi masaje foarte eficace şi încercate de secole)sau în cazul unei tuse banale, unde o tot atât de banală inhalaţie cu ceai de muşeţel sau trasarea unor dungi cu muştar de masă între baza gâtului şi baza sternului fac minuni! 

Ştii cumva de unde provine cuvântul antibiotic!
Dacă nu, îţi spun eu: de la anti şi bios, adică împotriva vieţii!

Nu neg, în cazurile grave unde orice altă metodă ar fi un eşec total, administrarea antibioticelor este necesară. Dar în cazurile banale, care pot fi tratate pe cale naturistă sau cu o simplă sulfamidă, administrarea antibioticelor, din ce în ce mai puternice şi în doze tot mai masive, nu face altceva decât să oblige toată microfauna din organism să îşi producă fracţii de rezistenţă, iar în momentul când într-adevăr este nevoie de un antibiotic, pentru a se obţine un efect cât de cât sesizabil trebuie să se administreze doze astronomice! 

Ca să nu mai vorbesc de efectele secundare! în schimb, nu cunosc să existe în medicaţia alternativă (prin asta înţelegând atât metodele naturiste clasice, cât şi cele psihice de care vorbim aici) asemenea probleme.Cercetările medicale află tot mai multe din legăturile care există între subconştient şi corpul fizic, dar cunoştinţele sunt încă destul de disparate. Totuşi, putem trage o concluzie foarte importantă: subconştientul joacă un rol deosebit de puternic, necunoscut încă pe deplin.Sunt convins că dacă tehnicile şi metodele Autocontrolului pas cu pas ar fi mai bine cunoscute şi aplicate (chiar dacă nu în totalitate, deoarece domeniul este departe de a fi epuizat), aproape toţi am avea corpurile în stare de funcţionare perfectă. Dar, chiar în stadiul incipient de cunoaştere a
Autocontrolului pas cu pas şi a posibilităţilor sale, avem deja suficiente cunoştinţe ca să putem acţiona mental asupra fizicului pentru a-1 întări şi pentru a-i mobiliza forţele regeneratoare, reuşind astfel să putem învinge cu mai mult succes bolile. 

Chiar şi metoda lui Coue a avut succes în cele mai diferite maladii, cu toată simplitatea sa. 
Tehnica Autocontrolului pas cu pas, care aplică şi metoda Coue, are efecte mult întărite.
Este de la sine înţeles faptul că,-cu cât cineva este mai perfecţionat în automedicaţie psihică, cu atât va trebui să apeleze mai rar la medicaţiaalopată. însă, luând în considerare nivelul actual al Autocontrolului cred că este prea devreme dacă te-ai gândit deja la
pensionarea medicilor. 
Discută şi în continuare problemele pe care le ai cu medicul tău şi apelează la el când este nevoie. 
Dacă în paralel aplici şi cele cunoscute prin Autocontrol pas cu pas,
nu faci altceva decât să îl ajuţi în munca sa de a te vindeca, iar el (medicul) va fi plăcut surprins ce bine ai reacţionat la tratament, faţă de alte cazuri. Eventual, ulterior (cu anumite riscuri de a nu fi crezut în totalitate), poţi să-i povesteşti cum ţi-ai stimulat 
corpul pentru a se vindeca mai repede şi mai bine. Trebuie să ţii cont de faptul că o boală, odată ajunsă şi instalată în corpul tău fizic, poate fi înlăturată mult mai bine şi mai uşor prin munca concertată a medicului şi a ta. Foloseşte deci Autocontrolul, pas cu pas!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.