marți, 3 mai 2016

Visele programate



Inainte de a adormi, gândeşte-te la problema pe care o ai de rezolvat, pentru care ai nevoie de informatie sau de sfat. Alege o asemenea problemă a cărei rezolvare te incită într-adevăr (la întrebări fără sens, vei obţine rezultate tot fără sens). 

Intră în Alfa şi programează-te cu următoarele cuvinte:

Vreau un vis care să mă ajute la... (numeşte problema). Voi avea un asemenea vis, mi-l voi aminti şi-l voi înţelege.

După care adormi direct.La trezire, indiferent de oră, revezi visul din memorie. Dacă sunt mai multe, alege-1 pe cel mai clar şi încearcă să-i cauţi sensul. Interpretarea acestor vise programate o poate face doar cel care le-a provocat!
Dacă ţi-ai programat să înţelegi visul pe care îl vei avea, vei simţi un fel de presentiment  despre sensul pe care ţi-1 transmit Ei! Inconştientul nostru de multe ori comunică cu noi (conştientul) prin aceste presentimente sau este intermediarul dintre Ei şi noi. Exersând, vei constata că pe zi ce trece ai încredere tot mai mare în aceste presentimente programate. 

Controlul viselor este, ca de altfel o serie din tehnicile Autocontrolului, una din căile de legătură cu Spiritele Superioare, dar de data aceasta şi o cale uşoară de însuşit.
Exersând cu răbdare şi pas cu pas Autocontrolul, ţi se vor dezvălui unul câte unul izvoarele celor mai valoroase forţe creatoare de care dispui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.