miercuri, 18 mai 2016

Sufletul pereche in viziunea lui Doreen



Există mult mai mult adevăr în legătură cu termenul suflet pereche decât ar putea realiza unii oameni. Pentru că un suflet pereche este aşa, cum spun cuvintele, un coleg din grupul sufletului tău, o fiinţă care ţi-a fost trimisă ca îndrumător pământesc, tot aşa cum şi tu ai fost trimis(ă) pentru el sau pentru ea. Trebuie să-ţi aminteşti, la cel mai profund nivel, că originea ta nu se află pe Pământ. În acea stratosferă, pe care tu o numeşti „Rai”, se află sufletele. Unele dintre aceste suflete creează legături foarte puternice, formând în unele cazuri asociaţii, familii şi grupuri. Aceste reuniri variază în mărime şi dimensiune, în funcţie de interesele comune ale fiinţelor implicate. Aceste fiinţe devin „perechi” în sensul de camarazi şi tovarăşi. Ele depind una de alta, călăuzindu-se şi sfătuindu-se. Când un suflet se desprinde şi optează pentru o viaţă pe o planetă, de obicei o altă pereche se oferă să îl (ori să o) însoţească de-a lungul drumului. 
O recunoaştere a sufletului pereche atunci când te afli pe Pământ este un moment emoţionant. Există un grad de familiaritate cu o asemenea persoană, care este nepământean. Totuşi, să nu confundăm asta cu dorinţa unei legături foarte strânse de iubire cu un partener romantic, care va fi perechea ta perfectă. Faptul că sufletul tău pereche este legat de tine nu se poate nega. Totuşi, nu înseamnă automat că acest suflet pereche va fi legat de tine pe tot parcursul vieţii. Această persoană vine să te aline şi să-ţi aducă mângâiere de acasă. El sau ea a venit să vegheze asupra ta, să-ţi amintească de lecţiile tale pământeşti şi să-ţi aducă daruri pământeşti. Totuşi, ar fi o eroare să crezi că acesta ar trebui să fie „acel (aceea)” pe care îl (o) cauţi în visele tale romantice.



„Acel (aceea)”, în sensul pământean, este ceva derizoriu. Este o noţiune romantică, să fii sigur, ceva ce unii chiar găsesc, iar mult mai mulţi caută încă. Totuşi, „acel (aceea)” nu înseamnă că este, în mod necesar, sufletul pereche. Pentru că sufletul pereche este de fapt ce tu ai numi „suflet de ajutor”, unul care să te ajute să-ţi îndeplineşti misiunea pe care ai ales să o îndeplineşti în această viaţă. Sufletul tău pereche este de fapt un prieten de acasă, trimis să-ţi ofere recunoaşterea Celui care este Sursa şi Creatorul tău. Sufletul tău pereche te ajută să-ţi aminteşti lumina Creatorului şi a iubirii veşnice. Când eşti atras de sufletul tău pereche, eşti atras de calităţile lui Dumnezeu, pe care le vezi în acea fiinţă. Când îţi iubeşti sufletul pereche, îl iubeşti pe Dumnezeu. Fiecare partener vine la tine cu un motiv şi un scop anume şi vei simţi o tresărire în inima ta faţă de cel drag. Această tresărire este de fapt forţa scopului din spatele acestui parteneriat. Scopul parteneriatului poate fi îndeplinit în câteva minute sau în câţiva ani. Dar un lucru e sigur: când scopul a fost „servit”, forţa relaţiei va scădea. Partenerii pot spune că „şi-au terminat misiunea”, totuşi adevărul este că ei sunt acum pregătiţi să servească altui scop şi probabil vor fi cuplaţi cu parteneri noi. Iubirea lor nu se va diminua niciodată, iar recunoştinţa unuia către celălalt vine din rolul important pe care l-au jucat unul în viaţa celuilalt. Apoi vine vremea să nu mai privească înapoi şi să se angajeze în îndeplinirea scopului din momentul respectiv. Poţi întâlni şi iubi multe suflete pereche, depinde de mărimea şi dimensiunea grupului de suflete din care face parte sufletul tău. Unele dintre sufletele tale pereche sunt totuşi în lumea spiritelor, aşteptând o naştere pământească. Le vei călăuzi pe multe dintre ele pe parcursul perioadei tale de viaţă pe Pământ şi, de asemenea, vei avea şi tu de învăţat de la ele. Iar în final, întoarcerea la grupul sufletului tău este marcată de fericire şi bucurie. 


De ce să nu te bucuri de această fericire acum, în timp ce eşti cu aceste fiinţe extraordinare trimise ţie de Acasă? Când întâlneşti un suflet pereche, nu căuta să „capturezi” acea persoană, bucură-te şi delectează-te cu darurile divine. Îmbată-te cu ele ca să ai energie pentru misiunea ta pământească. Nu contează dacă acest parteneriat culminează sau nu în unire. Ceea ce contează este procesul vederii raiului reflectat în ochii divini şi să ai această viziune oglindită înapoi în sinele tău divin. Sufletele pereche sunt cu adevărat binecuvântate. Noi, îngerii, vă sărutăm cu recunoştinţă atunci când proiectaţi unul asupra altuia graţia şi iubirea divină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.