joi, 13 iulie 2017

Arhangheluil Uhriel ajuta la rezolvarea problemelor grele


14. ARHANGHELUL UHRIEL

- culoare aurie (energia pacii)

Numele lui inseamna “lumina Domnului”sau “focul lui Dumnezeu”. EL lumineaza sau limpezeste situatiile, da informatii profetice si trimite avertismente. De exemplu Uhriel l-a avertizat pe Noe de potop, l-a ajutat pe profetul Ezra sa interpreteze profetiile mistice despre Mesia. Uhriel detine informatii legate de alchimie si este privit ca unul dintre cei mai intelepti arhangheli. De obicei, cind il chemam, vine sub forma unui batrinel. Personalitatea lui nu e la fel de clar conturata ca cea a lui Michael, de exemplu. Ideile care ne trec prin minte brusc, vin de obicei da la Uhriel. Este considerat un arhanghel care ne ajuta cind ne confruntam cu uaragane, tornade, dezastre naturale; el ne avertizeaza despre evenimente neasteptate.

Arhangheluil Uhriel ajuta la:

- alchimie;

- magie divina

- schimbari pe pamint;

- rezolvarea problemelor grele;

- pentru studii, testari, teze, doctorate;

- tot ce tine de scris.

Are multe talente si ne ajuta in multe sectoare de viata. Il putem chema foarte des. Ginditi-va la el ca la un mentor care ne preda lectii de viata. El furnizeaza suficiente informatii pentru a lua decizii corecte.

Invocare: “Arhanghel UHRIEL, te rog sa-mi dai intelepciune in situatia de fata .......

( expunem problema respectiva). Am nevoie de cit mai multe informatii posibile pentru a putea vedea clar adevarul si a actiona corect. Arata-mi totul in perspectiva si ajuta-ma sa iau decizia corecta. Deschide-mi larg inima si mintea. Multumesc. Multumesc. Multumesc. Amin.” (ne inchinam)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.